Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kockázatos Iphone 4s-t használ...

Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?

Mire érdemes oda figyelni ?

Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?

Mindenféle tanács érdekel !

És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !

Köszönök előre mindent !

2015. júl. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
Akkor meg húzzatok innen a rákba ha érdemben nem tudtok hozzá tenni semmit ... rohadtul nem érdekel a véleményetek !!!! Ovoda ....
2015. júl. 5. 21:18
 52/78 A kérdező kommentje:

" kérdező "

értelmezd már a kérdést te nagyon okos ....

de ha nagyon nem megy a magyar akkor a te kedvedért el mondom itt az volt a kérdés , hogy HASZNÁLTAN érdemes-e venni és mire érdemes oda figyelni átvételkor !

NEM AZ VOLT A KÉRDÉS , HOGY MEGÉRI-E VENNI !!! MEG HOGY MI A VÉLEMÉNYETEK AZ IPHONE-ról !!

2015. júl. 5. 21:22
 53/78 anonim ***** válasza:
51%

"rohadtul nem érdekel a véleményetek"

"Mindenféle tanács érdekel ! " magadnak mondasz ellen

2015. júl. 5. 21:24
 54/78 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy eltérő kérdést tettem fel pontosabban kértem egy illetőt , hogy mondjon jobb telefont nála ennyi ! Kaptam rá választ elfogadom a véleményt és utána írtam is máskülönben , hogy akkor térjünk vissza az eredeti kérdéshez ...
2015. júl. 5. 21:25
 55/78 anonim ***** válasza:
47%
azt írtad mindenféle tanács érdekel,mi is csak tanácsot adtunk
2015. júl. 5. 21:25
 56/78 kérdező.. ***** válasza:
Hát te sem lehetsz 10 évnél idősebb ilyen modorral.Az volt a kérdés hogy megéri-e használtan venni.Megválaszoltuk,hogy nem érdemes,de attól függetlenül megveheted ha neked annyira tetszik az ios,de ne tervezz vele hosszútávra.A válaszodat megkaptad már rég,de még mindig pattogsz.
2015. júl. 5. 21:26
 57/78 A kérdező kommentje:

Az hogy rohadtul nem érdekel a véleményetek az nektek kettőtöknek szólt !

Mindenféle tanács érdekel igen ami a használt iphone VÁSÁRLÁSSAL kapcsolatos ... tanácsot kértem nem véleményt ! És még egyszer mindenféle tanács érdekel ami a kérdésemmel össze függ és a kérdés pedig nem az volt , hogy megéri-e venni ...

2015. júl. 5. 21:28
 58/78 A kérdező kommentje:

Nem kortól függ az , hogy kinek mekkora a tűrés határa !

Elfogadok minden tanácsot ami a KÉRDÉSSEL kapcsolatos !

2015. júl. 5. 21:30
 59/78 anonim ***** válasza:
47%
56. én mindig próbáltam megérteni az alacsonyabb intelligenciával rendelkező emberek gondolkodását,és egyszerűen lehetetlen :) össze vissza beszélnek,logikátlanul gondolkodnak,érvelni nem tudnak ,és ha látják hogy veszítenek valamiben akkor bármit megtesznek azért hogy ők győzzenek,még ha hülyeséget is csinálnak/mondanak
2015. júl. 5. 21:32
 60/78 kérdező.. ***** válasza:
Látszik mire kell neked az alma,hogy villogj vele,mert akinek nem arra kéne az nem venne olyat ami nem éri meg...Vedd csak meg nyugodtan,csak be ne szarjon a kezedbe miközben villogsz vele,amilyen régi már.
2015. júl. 5. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!