Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kockázatos Iphone 4s-t használ...

Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?

Mire érdemes oda figyelni ?

Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?

Mindenféle tanács érdekel !

És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !

Köszönök előre mindent !

2015. júl. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
77%

Sok sz@rrago itt pofazik, h szar az iPhone, stb... A kerdesben 1 kur*@ szoval sem szerepelt a sz@r lumia, vagy barmilyen masik nem ios-t futtato keszulek. Nyugodtan vedd meg, DE!

1. Kerd el a szeriaszamat a telefonnak, es ellenorizd le az Apple oldalan.

2. Atvetelkor nezd meg, hogy eggyezik-e a keszulekben levo sorozatszam az elozolegessen altala megadott szammal. Ha igen, akkor biztos, hogy eredeti. Valid purchase date-et fog irni, ha eredeti.

3. Probald ki, hogy mukodik-e a jack, tolto csatlakozo, kamera.

4. Nyiss meg valami nagyon feher hatteret, hogy nem-e hibas a keszulek kijelzoje. (Feher hatteren lathato a legjobban!)

5.Nezd meg, hogy mukodik-e a nemito, be/kikapcs, valamint home gomb.

6. Irass ala vele egy adasvetelit.

7. Hasznald egeszseggel, es soha ne valts sz@rszungra es tarsaira! :)

Bocsi az ekezetek miatt!

Es, hogy ne gondolja senki, hogy azert irtam ezt, mert spur vagyok, mint az elottem tenylegessen spur iPhone-t lehuzo emberek, akik legszivesebben iPhone-t vennenek, de nincs ra penzunk es ezt nem valljak be, mint a kerdezo, azoknak irom, hogy ezt egy 128Gb-os iPhone6+rol irtam.

Kedves kerdezo!: Ha barmilyen kerdesed adodna akarmivel, aminek koze van az Apple-hoz irj nyugodtan barmikor! :)

2015. júl. 3. 08:17
 12/78 A kérdező kommentje:
Eddigi legértelmesebb és legsegítőbb ember vagy akivel a gyik-en valaha is találkoztam , köszönöm szépen nagyon nagyon sokat segítettél és írni fogok ha kérdésem adódik
2015. júl. 3. 11:47
 13/78 kérdező.. ***** válasza:
Utolsó:Ki pontozott téged le?:DDD
2015. júl. 4. 08:35
 14/78 anonim ***** válasza:
11. De itt iphone 4s-ről van szó,lehetsz bármilyen iphone őrült,a 4s MÁR nem jó egyszerűen,még rövid távra sem,ezt nem nehéz megérteni
2015. júl. 4. 09:43
 15/78 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki, de valaki biztosan. Tudom, hogy az i4S mar nem egy mai darab, de ha egyszer a kerdezi jelenlegi anyagi helyzete szerint ezt engedheti meg maganak, es ezt szeretne, akkor nincs mirol beszelni. Nem azt kerdezte, hogy megvegye-e, hanem, hogy miket nezzen meg ha megveszi. De szerintem ha nincsenek tul nagy elvarasai, akkor tokeletesen tudja hasznalni. En szerintem az i4S nagyon jora sikerult, es meg szoftveresen is tamogatott marad egy ideig. Amugy meg a kerdesben egy szoval sem szerepel az, hogy hosszu tavra kellene neki a keszulek. de akar sokaig szeretne hasznalni, akar nem , en azt mondom, hogy vedd csak meg es hasznald egeszseggel. Sajnos ez magyarorszag, es nem amerika, ahol 300USD egy sima i6 ha az atnt-nel kotsz 2 ev huseget, tehat nem tud mindenki vadi uj keszulekeket vasarolni, kiveve, ha ehenhal. Lenyeg az, hogy tovabbra is azt mondom, hogy vedd meg! Es, azt meg tenyleg nem tudom, hogy ki pontozott le, de valaki igen, de mar megszoktam amikor Apple temaban irok :D

(Bocsi az ekezetekert!)

2015. júl. 4. 10:17
 16/78 kérdező.. ***** válasza:
Utolsónak igaza van.Egyébként nem pontozott le senki,nem tudom honna veszed ezt.
2015. júl. 4. 10:22
 17/78 anonim ***** válasza:

Koszonom az 1etertest, es akkor valoszinuleg egy masik kerdesnel pontoztak le, de mar teljesen megszoktam...

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

szerintem mindenki tudni fogja mit irtam en :D Csak tudjatok annyire felb@**nak az olyan emberek mint a linkelt kerdesre valaszoloak. Ott nem is egy 4s-rol van szo, hanem egy i6-ra allitja azt, hogy hasznalhatatlan... Ki is fejtettem bovebben a velemenyem, 1 hozzaszolasomat toroltek is. Egyszeruen szanalmasak ezek az emberek...

Minden velem egyetertonek ment a zold!

(Bocsi az ekezetekert!)

2015. júl. 4. 10:45
 18/78 kérdező.. ***** válasza:
A hozzászólásaidat törölni is fogják,ha nem változtatsz a modorodon.
2015. júl. 4. 10:48
 19/78 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek : végre valaki aki felfogta a kérdést :)

Máskülönben már írtam , hogy nem hosszú távra kell kb így karácsonyig használnám mert a lumiámtól már feláll a szőr a hátamon .... máskülönben kb 4 haveromnak is 4,4s-e van és körbe röhögnek mikor előveszem a wp-met 100x gyorsabb nekik pedig ez a lumia gyári adatokkal oda veri az iphone-t ... na de egy szó mint száz nem az volt a kérdés , hogy jó e az iphone 4s tisztába vagyok én is vele hogy mi tud az volt a kérdés hogy használtan megéri-e venni ... amint anyagi helyzetem engedni fogja váltani fogok egy 5s-re :) köszönöm az értelmes válaszokat megy mindenkinek a zöld kéz :P

2015. júl. 4. 10:50
 20/78 A kérdező kommentje:
15/19-esnek szólt amit írtam :) !!
2015. júl. 4. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!