Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kockázatos Iphone 4s-t használ...

Kockázatos Iphone 4s-t használtan venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy 4s-t venni használtan szerintetek nagy kockázat ?

Mire érdemes oda figyelni ?

Mit érdemes megnézni rajta mielőtt megveszem ?

Mindenféle tanács érdekel !

És ha kérhetem az ilyen "iphone egy sz@r" válaszok kerüljenek !

Köszönök előre mindent !

2015. júl. 2. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 kérdező.. ***** válasza:
0%
A Motorola nagyon márkás.
2015. júl. 4. 19:30
 32/78 anonim ***** válasza:
23%

"de maradok márkás márkáknál" A Motorola megbízható márka,jó telefonokat csinál,vagy te a divat márkákra értetted hogy márkás márka?

És biztos vagyok benne hogy nem volt a kezedbe még stock android,különben nem utálnád!

2015. júl. 4. 19:55
 33/78 kérdező.. ***** válasza:
0%
Így van.Még olyan emberrel nem találkoztam akinek ne jött volna be a stock android.
2015. júl. 4. 19:59
 34/78 A kérdező kommentje:
Hát ez szuper ... azért szerintem a piros kezeket jogosan adom :D
2015. júl. 4. 20:09
 35/78 A kérdező kommentje:
Itt továbbra is az a téma , hogy ha használt Iphone4S-t veszek mire érdemes oda figyelni ... nem az a téma , hogy miért jó egy Motorola telefon ...
2015. júl. 4. 20:11
 36/78 anonim ***** válasza:
33%
"előtte lévő emberkétől kérdeznem , hogy tud-e nekem mondani olyan telefont 40-50között ami jobb mint az iphone ?" te kérdezted,mi válaszoltunk
2015. júl. 4. 20:21
 37/78 A kérdező kommentje:
"emberkétől" nem látok többesszámot :) tehát ergo csak egy embertől vártam választ és egy kérdésemre :) annyit kérdeztem hogy tud-e mondani olyat ami jobb nála (gyengébbek kedvéért egy példára gondoltam) nem ilyen regényekre holmi motorolákról és tegyük hozzá utána írtam , hogy most már vissza térhetünk az eredeti témához , de sajnos még mindig itt tartunk és okosabb nem lettem a válaszotoktól és számomra nem voltak hasznosak
2015. júl. 4. 20:51
 38/78 anonim ***** válasza:
27%
"holmi motorolákról"örülnél te ha lenne neked...és már rég válaszoltak a kérdésedre,mindent leírtak hogy mire figyelj
2015. júl. 4. 20:56
 39/78 A kérdező kommentje:

Örülök , hogy tudod hogy minek örülnék ! Nem véletlenül szeretnék Iphone-t azért mert szeretem az IOS-t ! Mit nehéz ezen fölfogni ? Miért nem lehet abba hagyni a győzködés meg a kritizálást ?

Iphone-t akarok venni és kész , nem érdekel a többi készülök !!!!!!!!!

2015. júl. 4. 20:59
 40/78 A kérdező kommentje:
És kétlem , hogy bármelyik motorolán lenne ios :)
2015. júl. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!