Az emberek miért fikázzák az Iphone-t?
Figyelt kérdés
Ennyire tudatlanok, vagy csak azért, mert sok más ember is fikázza?
Android fan vagyok, értek a telefonokhoz, de nem értem az embereknél ezt.
2014. dec. 11. 16:59
21/35 anonim válasza:
20. én nem bújom a netet iphone vs android viták utn kutatva ,a saját környezetemről beszélek,és ott 70%-ba az iphonosok nézik le a nem iphone-osokat
22/35 anonim válasza:
100 szónak is egy a vége mindenkinek más tetszik. Volt iphone5-m és mégis azt mondom, hogy roszz és szerintem az android jobb.
23/35 anonim válasza:
ma 18:08
Én sem kutatom csak látom. Mivel érdekel minden ami IT meg főleg a mobiltechnológia. És egy jó ideig mindig élőben követtem a nagy telefon bejelentéseke Galaxyk, iphone-ok stb. És ott bőven lehetett látni, hogy melyik táborból mennyire is járnak át a másikba trollkodni.
24/35 anonim válasza:
20. Itt gyakori kérdésen is találkoztam olyannal, hogy a kérdező csak annyit kérdezett, hogy Sony Z1 compact vagy Samsung galaxy s4- et vegyen, erre valaki benyögi, hogy gyűjtsön még és tegyen iPhone 5- öt. A kérdező leírta, hogy neki nem tetszik és az említett két telefon közül akar választani erre az iPhone-os elhordta mindennek hogy miért nem iPhone-t vesz... Nehogy már más mondja meg hogy ki mit akar venni... Mindenki azt vesz, ami neki szimpatikusabb, slussz! Ennyi az egész, nem értem miért kell mindig ilyenen vitázni! Van akinek ez kell van akinek az! Nekem volt iPhone 5-öm, de nem tetszett és eladtam, ennyi.
25/35 anonim válasza:
ha belinkeled azt a kérdést, elhisszük :D én még soha nem találkoztam itt ilyen szituval...xd
26/35 anonim válasza:
25. akkor vak vagy mert a telefonvevős kérdéseknek egy jó részébe mindig van egy ilyen
27/35 anonim válasza:
mondom neked is, linkelj egyet :D én eddig csak iPhone-os kérdésbe belepofátlankodó android fan-t láttam...ha mutatsz egy kérdést, elhiszem :D
28/35 anonim válasza:
27. nem kell bizonygatnom,mivel így van,de ha annyira bizonyítékot akarsz nézz meg pár kérdést,garantálom nem kell órákig keresned
29/35 anonim válasza:
ezek szerint nincs ilyen kérdés :D
30/35 anonim válasza:
29. ha nincs 1000 akkor 1 sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!