Miért vesznek az emberek több tízezres és több mint százezres okostelefonokat? Legtöbben nem használják ki az erőforrásait, akkor minek?
a win nem tetszett,bb-t megint nem jó nekem,ios nem készített elvárásaimnak megfelelő telefont valamint túl árazott is,annyit nem adok értük.
androidból ami évekig jó lesz /úgy értem hogy szoftverileg/ és elvárásaimnak megfelel az 100 ezer forint felett volt mikor vettem.
meg is érte az árát mert egyik haver gyengébb androidosa akár mit csinál már lassú /xperia S/,másik ismerős fiatalabb készüléke szervizben volt,kapott szoftver frissítést de azóta megint rossz /xperia go/ ,harmadik ismerősöm telója /galaxy esszpress/ megint csak fiatalabb vétel mint az enyém és az is tetű lassú lett pár hónapja pedig egyik készülék sincs tele szemetelve.
én ugyan többet perkáltam a telóért de mai napig kiváló,ami miatt ma már nem fizetnék ki ennyit egy telefonért az a gyors érték csökkenés. Inkább várnék fél évet és 100 vagy 90ért maximum meg tudom venni a 140-160ezerrel debütáló darabokat amik megint évekig kiszolgálnak.
És valahol szegény árva, félkezű, néger kisgyerekek nem jutnak tiszta ivóvízhez blablabla... Demagógia a köbön.
Mi a franc közöd van hozzá, hogy ki, mikor, mire költi a megkeresett pénzét? Neked károd nem származik belőle, szóval teljesen felesleges ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!