Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek miért fikázzák az...

Az emberek miért fikázzák az Iphone-t?

Figyelt kérdés

Ennyire tudatlanok, vagy csak azért, mert sok más ember is fikázza?

Android fan vagyok, értek a telefonokhoz, de nem értem az embereknél ezt.

2014. dec. 11. 16:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%
Mikor én is android párti voltam, akkor én is nagyon fikáztam az iPhone-t pedig tudat alatt mindig is olyat akartam. Én azért fikáztam mert más is meg sok rosszat lehetett róla olvasni meg egy hétig apámnak volt egy és szokatlan volt nem tudtam használni ezért arra következtettem, hogy sz*r. Ez volt amikor a 4S volt a legújabb apámnak sima 4 volt. Akkor még az android jó volt. Most már 5S-em van és soha többet nem vennék androidot a kezembe. Most az android nagyon hát nem is tudom mi a megfelelő szó. Talán, hogy elhanyagolt lett az optimalizációja. Így egy erős hardverrel is elég ramaty telefont tudnak összerakni. Az iPhonnál nincs így ott nincs szükség nagy számokra, hogy jó legyen, mert mivel "kevés" a készülék, így jobban tudnak figyelni a rendszer optimálására.
2014. dec. 11. 17:12
 2/35 anonim ***** válasza:
De hát nem is fikázzák, hol láttál ilyet?
2014. dec. 11. 17:16
 3/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat kb így gondolkodom én is! :)

Csak annyit tennék hozzá, hogy a note4,z3,g3 kiválló tudást nyujtanak, így nem kell leírni az androidot :D

2014. dec. 11. 17:17
 4/35 A kérdező kommentje:

2#

Utcán, neten? :D

2014. dec. 11. 17:18
 5/35 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert az iphone előnye eddig a stabil operációs rendszer volt,a mostani kitkat mellett meg a lollipop mellett ezt az előnyt is elveszti,a kezelőfelületről meg annyit hogy kinek ez jön be,kinek az,ezért is lehet egymást szidni,ami viszont undorítóvá teszi az iphone-t hogy embertelen árat kérnek még csak egy nem is jobb minőségért,miért venne az ember egy 300ezres telefont ha ugyanazt a tudást fele ennyiért is megvásárolhatja?
2014. dec. 11. 17:18
 6/35 A kérdező kommentje:

5#

Az a baj, hogy tévedsz :)

Nincs olyan tudás fele annyiért.

Mindenben veri a telefonokat, és a fèlélmetes ebben, hogy nagyon kis erővel :)

Pl. Az iphone 6 plus gyorsabb mint egy note 4.Azért az nem semmi hogy a 2mag üti a 4et. A 64bites rendszerről ne is beszéljünk.

Aztán 8megapixelex kamera jobb képet csinál mint pl a sony z3éhoz képest.

Igen, drága, pláne nekünk magyaroknak.De minőséget veszel annyiért és nem kell cserélgetni évente.Apám 4s-e ma is hibátlanul megy.Anyám (aki nem egy szaki ebben) 3gs-e is tökéletesen megy.

2014. dec. 11. 17:28
 7/35 anonim ***** válasza:
Mutass bármit, amit nem fikáznak az emberek. Miért pont az iPhone-fikázás fáj?
2014. dec. 11. 18:03
 8/35 anonim ***** válasza:
66%
egy Samsungot hasonlítasz össze egy iphone-al?a samsung az a tökéletes márka ami óramű pontossággal szarik be 1 év után,és azt beismerem hogy a apple minőségi kamerát rak a telefonjaikba,de a sony meg kameraügyileg pont az ellenkezője,a sony borzalmas kamerákat csinál,de ők nem is abban jók
2014. dec. 11. 18:16
 9/35 anonim ***** válasza:

"Aztán 8megapixelex kamera jobb képet csinál mint pl a sony z3éhoz képest. "

Erre azért ne vegyél mérget, mert nem így van. A Sony 20.7-es kamerája brutál jó lett. Ott már nem csak a megapixel számít. Néztem teszteket pár napja és jobbra hozták ki a Sony képeit.

Egyébként szerintem a legtöbben írigységből fikázzák. Meg ugye az embereknek nincs jobb dolguk és dolgozik az EGO-juk meg a kisebbségi komplexusuk. Aztán királynak gondolják magukat, hogyha jól megmondhatják a véleményüket. Mert nekik ugye az van. Máshol nem tudják kiélni magukat így itt teszik. Nagyon sok frusztrál ember írogat az ilyen fórumokra.

Mo meg főleg tele van ilyen kisebbségi komplexusos személyiségzavaros emberekkel. Sajnos ezt már több felmérés is megerősítette.

Bár azt is meg kell hagyni, hogy iszonyat drágán adják és nem csak itthon. Nekem több apple termékem is van, de az iPhone az pont az a kategória, hogy nem adok érte annyit, mert annyit nem ér meg más készülékekkel szemben. A Plus-nak kéne kb 230e-nek lenni a 64-esnek. Az úgy korrekt ár lenne érte. Mondjuk nálam ott kezdődik, hogy hülye lennék egy telefonért ennyit kiadni. Semmi értelme. Azt a pénzt inkább költöm egy jobb MBA-ra vagy a különbségből veszek egy rMBP-t.

Viszont mivel vannak olyan emberek akik jóval többet hajlandóak érte adni, ezért az Apple is hülye lenne olcsóbban adni.

Ami igaz az igaz, hogy technikailag egy "gyengébb (2 magos)" processzorból nagyobb teljesítményt kihozni, mint egy "erősebb (4 magos)"-ból ahhoz kell a mérnöki munka.

2014. dec. 11. 18:28
 10/35 dirtboy ***** válasza:
63%

azt meg mondhatná valaki hogy telefon terén mért vár el minden ember olyan szintű dolgot amit sehol máshol nem igényel.

gondolok itt arra hogy 85-100ért lehet venni olyan androidos vagy wp-st telót ami nem akadozik,nem fagy,gyors rajta minden évekig. De megveszik inkább 200 meg 250ezerért az iphone-t mondván hogy hangyafasznyival gyorsabb még ha nem is látja de teszt kimutatja.

magyaráznak microlagot stb ami pont semmit nem jelet hiszen így is baromi gyorsak az felsőbb kat.andoidosok vagy wp-sek is.

ha olyan elvárás van egy telefonnal szemben hogy még microlag sem lehet akkor kíváncsi vagyok az illetőnek milyen gyors pl a számítógépe vagy hogy mennyire tuti a háza,és hogy az autója is luxus kategóriás e.

a média annyira megvezeti az embereket és olyan elvárásokat ültet az agyukba hogy őrület,még csak bele sem gondolnak a dolgokba perkálják ki a több 100ezret egy szaros telefonért amit 2évig fog kb használni és addig is örül neki hogy három milliszekundummal gyorsabban az ő telója mint az én 100-150 ezerrel olcsóbb készülékem.

ez csak példa volt.

2014. dec. 11. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!