Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 930 vagy Iphone...

Nokia Lumia 930 vagy Iphone 5c 8gb?

Figyelt kérdés
Éppen új telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dűlőre jutni, hogy melyik készüléket válasszam majd. Hosszú távra tervezek, legalább 3 évig nem szeretnék új telefont venni ha nem muszáj és bosszankodni sem ez idő alatt a rendszer miatt(ala android), épp ezért szűkült le a kör windowsos és iOS rendszerű telókra. Árilag az iphone olcsóbb lenne, de ha a Nokiával jobban járok nem sajnálom kiadni érte azt +10k forintot.. Szóval szerintetek melyik lenne jobb választás? (ár/érték arány, szavatosság, tapasztalataitok stb. alapján)

2014. szept. 11. 14:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
34%
Külföldi vagyok, mégpedig Erdèlyi, de az iPhone 5C eléggé nem kedvelt... Aki azon gondolkozzik, hogy azt vegyen akkor inkább vesz sima 5 vagy ha van még egy kis pénze akkor már az 5S, de 5C nagyon nem. :)
2014. szept. 14. 21:25
 22/29 anonim ***** válasza:
19%
Kinek a pap , kinek a papné . Nekem speciel bejön , egyáltalán nem bántam meg , hogy ezt választottam .. Az új dizájn csak egy plusz .. Szerintem szép , fiatalos .
2014. szept. 14. 21:33
 23/29 anonim ***** válasza:
Az 5S-nél biztosan fiatalosabb.
2014. szept. 14. 23:23
 24/29 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő jó választás, ha rászánsz egy 16gb.os iphonera akkor iphone mert arra több alkalmazás van, ha nem akkor nem kérdés hogy a nokia.

és akkor még ottvan hogy jobb a kijelzője meg nagyobb is, pureview kamera ami éjszakai fotózásnál nagyon jól jön, nagyon szép képek lőhetők vele csillagokról is.

Viszont kérdéses hogy 3évig jó lesz e mert elvileg az új windows már minden platformra ugyanolyan lesz (gépre ua mint telóra) és az nem biztos hogy jó lesz rá.

2014. szept. 20. 23:39
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Szinte biztos hogy nem lesz rá jó.
2014. szept. 21. 01:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy jó lesz rá.
2014. szept. 21. 09:47
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Majd meglátjuk.
2014. szept. 21. 22:33
 28/29 anonim ***** válasza:
A Nokia 930 egy jóval újabb (2014 júliusi) telefon, jóval gyorsabb hardverrel. Szóval ebben az összehasonlításban egyértelműen Nokia. Esetleg az iPhone 6tal hasonlítható össze, de egyébként processzorra, ramra meg egyebekre ott is gyengébb az iPhone. A 930ba nagyon jó hardvert tettek:)
2014. szept. 27. 17:24
 29/29 Saavedro ***** válasza:

"Majd meglátjuk."

Megláttuk...khm

2015. ápr. 22. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!