Szerintetek melyiket vegyem meg (Huawei Ascend G6, IPhone 4S, Nokia Lumia 625, Nokia Lumia 635, Sony Xperia SP, Sony Xperia M2)?
:D Namost ebbe itt van iOSm Droid, WP. Melyik tetszik jobban?? Azért ritka, h az ember a 3 rendszer közül válogat. Mert ha van 4-5 droid készülék, oké a kérdés, de ez 3 eltérő rendszer, más előnnyel, más hátránnyal, dizájnnal.
Személyes véleményem: az i4 egy remek készülék. Tartja az árát, bár egyértelmű h nem ér annyit, amennyiért árulják. Egy 3 éves készülékről van szó. És szvsz pont ezért nem érdemes megvenni. Ha még használod mondjuk 2 évig, azt te nem igen fogod eladni. Olyan lesz, mint most a 3g. nem nagyon veszik.
Huaweit én nem vennék. Engem nem győzött meg eddig a gyártó. Nem azért, mert kínai. Nem volt még ilyen telefonom, de akinek eddig volt az ismerőseim körében, azokkal is csak a baj van (gyenge anyaghasználat, fél év alatt elszállt az akksi, szoftveresen bug-os). Nem állítom h minden szegmense ilyen, de az alsó biztos, + a középben is sok van.
A Lumia 635 barátságos példány, de ha fontos neked a vaku egy telefonnál, akkor ne vedd.
Az SP egy kifejezetten jó készülék, bár elég nagy, és nehéz is. Erős hardver, aránylag használható kamera, + most már szoftveresen is helyre rakták. Az M2 friss, de inkább SP.
iPhone 4S.
gyönyörű Full HD-s Retina kijelző
8 mp-es HD-s kamera
Siri személyi asszisztens
kiváló felhasználóbarát oprendszer
gyönyörű fém és üveg ház
pont megfelelő kijelzőméret
Apple élmény
09:17
"gyönyörű Full HD-s Retina kijelző "
640 x 960 mióta full HD?
Ha fontos a gyorsaság, akkor IOS, ha látvány, akkor android.
Én azt mondom, hogy az iPhone inkább azoknak való akiknek fontos a munka, a gyorsaság és nem engedhetik meg maguknak az idegeskedést. Androidban rengeteg ingyenes program, játék stb. A többség aki ki is használja a telefonját androidot vesz. Szerintem kevesen használják ki az IOS nyújtotta lehetőségeket, sokan csak divatból veszik. A windows phone látványosabb az iphone-nál, de nincs olyan szép mint egy android. Munka=iPhone, játékok, appok=android. A kettő közt windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!