Nokia Lumia 930 vagy Iphone 5c 8gb?
Figyelt kérdés
Éppen új telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dűlőre jutni, hogy melyik készüléket válasszam majd. Hosszú távra tervezek, legalább 3 évig nem szeretnék új telefont venni ha nem muszáj és bosszankodni sem ez idő alatt a rendszer miatt(ala android), épp ezért szűkült le a kör windowsos és iOS rendszerű telókra. Árilag az iphone olcsóbb lenne, de ha a Nokiával jobban járok nem sajnálom kiadni érte azt +10k forintot.. Szóval szerintetek melyik lenne jobb választás? (ár/érték arány, szavatosság, tapasztalataitok stb. alapján)2014. szept. 11. 14:06
1/29 Saavedro válasza:
Egyértelműen Nokia. Van egyáltalán 8 GB-os 5C?
2/29 anonim válasza:
csak az van már...:D szóval nokia. én véleményem wp használóként, hogy még mindig nem jobb az iOS-nél, de 8 gigás iPhone meg rohadtkevés...5C-nél már talán csak 4,5 giga szabadhelyet kínál alapból...135ezerért igen csak karcsú :D
3/29 anonim válasza:
Nincs, és abban a telefonban a külseje az egyetlen jó dolog, ezért a Nokiát választom.
6/29 A kérdező kommentje:
van 8 gb-s 5c.. t-mobilnál lehet kapni.. de nekem a tárhely nem prioritás mert nem szoktam telepakolni mindenféle dologgal a telómat.. a 8gb-t csak azért írtam oda mert annak az ára áll legközelebb a lumiáéhoz :)
2014. szept. 11. 14:22
7/29 anonim válasza:
csak ugye akkor neked akár a legrosszabb ár/érték arányú telefon is megfelelne, szóval ha nem használod ki, csak úgy a 10%-át, akkor felesleges 100ezres telefont venni.
8/29 anonim válasza:
Hadd döntse már el a kérdező hogy neki mi felesleges!
9/29 A kérdező kommentje:
ha a kérdés tárgya mondjuk 2 pendrive lenne akkor még értelme is lenne annak amit mondtál a kihasználtsággal kapcsolatban.
2014. szept. 11. 14:31
10/29 anonim válasza:
8-as...oké, akkor ajánlom neki az iPhone-t :D most én csak segíteni szeretnék, mi miért jobb...én vettem egy Lumiát, és ugyan szeretem, de van nem egy szoftveres hiányosság, amivel szenvedek rendesen, és iOS-en sokkal jobban meg volt oldva. de a tudáshoz hely is kell...most mondjuk 930 jobb fotózásban, de ha azon is csak 8 giga lenne, és nem lenne bővíthető, akkor igen is problémás lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!