Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 930 vagy Iphone...

Nokia Lumia 930 vagy Iphone 5c 8gb?

Figyelt kérdés
Éppen új telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dűlőre jutni, hogy melyik készüléket válasszam majd. Hosszú távra tervezek, legalább 3 évig nem szeretnék új telefont venni ha nem muszáj és bosszankodni sem ez idő alatt a rendszer miatt(ala android), épp ezért szűkült le a kör windowsos és iOS rendszerű telókra. Árilag az iphone olcsóbb lenne, de ha a Nokiával jobban járok nem sajnálom kiadni érte azt +10k forintot.. Szóval szerintetek melyik lenne jobb választás? (ár/érték arány, szavatosság, tapasztalataitok stb. alapján)

2014. szept. 11. 14:06
1 2 3
 1/29 Saavedro ***** válasza:
72%
Egyértelműen Nokia. Van egyáltalán 8 GB-os 5C?
2014. szept. 11. 14:15
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
csak az van már...:D szóval nokia. én véleményem wp használóként, hogy még mindig nem jobb az iOS-nél, de 8 gigás iPhone meg rohadtkevés...5C-nél már talán csak 4,5 giga szabadhelyet kínál alapból...135ezerért igen csak karcsú :D
2014. szept. 11. 14:18
 3/29 anonim ***** válasza:
76%
Nincs, és abban a telefonban a külseje az egyetlen jó dolog, ezért a Nokiát választom.
2014. szept. 11. 14:19
 4/29 anonim ***** válasza:
74%
Nokia egyértelműen! :D
2014. szept. 11. 14:19
 5/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is. :-D
2014. szept. 11. 14:21
 6/29 A kérdező kommentje:

van 8 gb-s 5c.. t-mobilnál lehet kapni.. de nekem a tárhely nem prioritás mert nem szoktam telepakolni mindenféle dologgal a telómat.. a 8gb-t csak azért írtam oda mert annak az ára áll legközelebb a lumiáéhoz :)

[link]

2014. szept. 11. 14:22
 7/29 anonim ***** válasza:
csak ugye akkor neked akár a legrosszabb ár/érték arányú telefon is megfelelne, szóval ha nem használod ki, csak úgy a 10%-át, akkor felesleges 100ezres telefont venni.
2014. szept. 11. 14:26
 8/29 anonim ***** válasza:
Hadd döntse már el a kérdező hogy neki mi felesleges!
2014. szept. 11. 14:29
 9/29 A kérdező kommentje:
ha a kérdés tárgya mondjuk 2 pendrive lenne akkor még értelme is lenne annak amit mondtál a kihasználtsággal kapcsolatban.
2014. szept. 11. 14:31
 10/29 anonim ***** válasza:
33%
8-as...oké, akkor ajánlom neki az iPhone-t :D most én csak segíteni szeretnék, mi miért jobb...én vettem egy Lumiát, és ugyan szeretem, de van nem egy szoftveres hiányosság, amivel szenvedek rendesen, és iOS-en sokkal jobban meg volt oldva. de a tudáshoz hely is kell...most mondjuk 930 jobb fotózásban, de ha azon is csak 8 giga lenne, és nem lenne bővíthető, akkor igen is problémás lenne a dolog.
2014. szept. 11. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!