Nokia Lumia 930 vagy Iphone 5c 8gb?
Figyelt kérdés
Éppen új telefon vásárlás előtt állok, de nem tudok dűlőre jutni, hogy melyik készüléket válasszam majd. Hosszú távra tervezek, legalább 3 évig nem szeretnék új telefont venni ha nem muszáj és bosszankodni sem ez idő alatt a rendszer miatt(ala android), épp ezért szűkült le a kör windowsos és iOS rendszerű telókra. Árilag az iphone olcsóbb lenne, de ha a Nokiával jobban járok nem sajnálom kiadni érte azt +10k forintot.. Szóval szerintetek melyik lenne jobb választás? (ár/érték arány, szavatosság, tapasztalataitok stb. alapján)2014. szept. 11. 14:06
11/29 A kérdező kommentje:
Nyilván nem vagyunk egyformák és másak az igényeink is. Van akinek számít a tárhely mennyiség és van akinek nem. De biztos lesz olyan helyzet amikor jól fog jönni a 32Gb hely, sőt. Szóval arról szó sincs, hogy soha nem is akarom kihasználni azt amim van/lesz, csupán nem játszik nálam főszerepet a tárhely méret ha választani kell.
2014. szept. 11. 14:48
12/29 anonim válasza:
Ár/értékben (meg amúgy is szvsz) Lumia 930 jobb.
13/29 anonim válasza:
Nokia Lumia 930. Esetleg az iphone 5s el lehetne hasoltitgatni . Ne egy draga vacak műanyag telefonnal .
Egyertelmuen jobb a Nokia, nem kerdes.
14/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 11. 16:29
15/29 anonim válasza:
Válaszd nyugodtan a 8gb /5C -t . Nekem is az van .bárki bármit mondd ,igenis meg vagyok elégedve ,elférek rajta (nekem sem szokásom telepakolni ,játékból egy van ,azt is ritkán használom ,filmet nem ezen nézek ,zenét sem pakolok rá ,ha nagy ritkán zenét hallgatok rajta ,akkor az távolsági utazás során wifin keresztül online rádió )Én ezért is vettem ezt ,mert tudtam ,hogy úgysem lesz rá letöltve megannyi zene stb .. ,akkor meg minek fizessek rá több tízezer forintot ? Jó telefon nagyon ,én 100 % ban elégedett vagyok vele .
16/29 anonim válasza:
Vacak az 5c o.O ? Na ne mondd !!! Én egy iPhone-ra sem mondanám ezt ! Teljesen jó és szuperül összerakott készülék .Fogtad már a kezedbe ??? Egyszerűen jó kézbe venni .. masszív ,nem egy akármilyen gagyi műanyag borítása van ! Szerintem aki ilyet akar ,vegye nyugodtan ,nem fog csalódni az tuti !
17/29 anonim válasza:
Ha iphone akkor 5s, de ne 5c
5c-t a Nokia Lumia 925el lehet hasonlítgatni , nem a 930-ál. Tetudod Melyiket veszed , csak ne hagyd , hogy rabeszeljenek , egy max. középkategóriás telefonra jo szoftverrel , csillagászati osszegert.
19/29 anonim válasza:
Csak Magyarországon fikázzátok az 5c -t ,külföldön élek .. itt nem ilyen negatív a vélemény róla ..sőt !!!
20/29 anonim válasza:
Mert ott is mindent megvesznek amin alma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!