Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One V Iphone 3GS vagy...

HTC One V Iphone 3GS vagy Nokia Lumia 610?

Figyelt kérdés
Póttelefonnak kéne csak,és ezek a választások vannak..Mint android felhasználó,az androidban nem bízok,a másik 2 ről viszont nincs tapasztalatom.
2014. szept. 5. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Leginkább egyik sem, inkább Lumia 520/530, ha olcsón meg akarod úszni, de mégis használható telefont szeretnél.
2014. szept. 5. 18:35
 2/5 Smittes ***** válasza:
Ezek közül 3GS
2014. szept. 5. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Most nézem csak,elírtam.Nem Lumia 610,hanem 620 at akartam irni.
2014. szept. 5. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelműen 620, ő még mindig támogatott (kapja a 8.1-es updateket) a másik kettővel ellentétben.
2014. szept. 6. 01:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesómnak 620 asa van, ő nagyon szereti, facebookolásra, zenehallgatásra, és persze telefonálásra használja. Póttelefonnál gondolom fontos a kisebb méret is, nekem volt iphone 3g, és pont akkora mint a 620, viszont a 620 nak kicsivel a kijelzője nagyobb. Szerintem az is egy fontos érv kellene legyen hogy a lumián mennek ilyenek hogy waze az iphoneval ellentétben. A L620 at én az iphone 4 el hasonlítgatnám. Szóval szerintem L620. ( az androidról szándékosan nem írtam mert nincs róla tapasztalatom, de ha a fő telefonod androidos akkor a melléktelefonnál szerintem alsó kategóriában a wp vel jobban jársz.
2014. szept. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!