Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhoneból nyomkovetőt?

IPhoneból nyomkovetőt?

Figyelt kérdés

Van egy felesleges iPhone 3GS em, és arra gondoltam valahogy beszerelném a motoromba nyomkövetőnek. Igazából az lenne a legjobb ha már akkor üzenetet küldene ha megmozdítják a gépet, de nem tudom hogy ez lehetséges-e iPhoneal. Azt tudom hogy vannak olyan nyomkovetők amik már mozgást is jeleznek, de minek vegyek azt ha ezzel is meg lehetne oldani. :)

Szerintetek hogyan lehetne ezt kivitelezni hardveresen illetve szoftveresen?

(Szoftvert eddig az icaughtu pro-t találtam)

2013. ápr. 10. 00:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
51%

"de minek vegyek azt ha ezzel is meg lehetne oldani."

Mondjuk azért, mert ez nem arra van kitalálva? Papírvágó késsel is lehet boncolni csak az nem olyan hatékony.

2013. ápr. 10. 00:40
 2/24 A kérdező kommentje:

A nyomkovetők amiket néztem ugyan olyan elven működnek mint a mobiltelefonok. Mobilhálózaton továbbítják azt az adatot amit a GPS tol kapnak, és erre az iPhoneok is képesek.

Arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehetne kivitelezni ezt az egészet.

2013. ápr. 10. 01:38
 3/24 anonim ***** válasza:
Sehogy!Ez nem azt jelenti hogy nyomkövetöt tudsz belöle csinálni!
2013. ápr. 10. 02:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd hogy miért nem?
2013. ápr. 10. 02:24
 5/24 anonim ***** válasza:
Add el a 3gs-t es az arabol veszel nyomkovetot!:)
2013. ápr. 10. 04:41
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

"Kifejtenéd hogy miért nem?"

Gondolom neked is feltűnt hogy két füled van és mégsem vagy szatyor.

Kb ennyi a hasonlóság az iPhoneod és a nyomkövető között.

Ez a project ahhoz hasonlít amikor sz@rból akartak vajat készíteni. Egész jól lehet kenni, de az íze ...

A iCaughtU sem igazán erre van.

Ha elolvasod a leírását, rájössz hogy jelszóval buherálás esetén csinál egy fotót és elküldi a pozíciójával együtt emailben vagy sms-t küld meg effélék.

Ha meg tudod oldani hogy a motor tolvaj beírjon egy rossz jelszót akkor kiváló alkalmazás lehet belőle.

Javaslom inkább nézz utána ennek:

[link]

Igaz hogy leszívja az akkut, de ha neked telefon kell, akkor csináld.

2013. ápr. 10. 07:21
 7/24 A kérdező kommentje:

Javaslom olvasd el mit tud az icaughtu, esetleg próbáld ki. Ha küldesz egy SMS-t a telefonra akkor vissza küldi a pozícióját. Ha a helymeghatározás ki van kapcsolva akkor bekapcsolja azt stb.

Épkékzláb érv még nem érkezett hogy miért nem alkalmas az iPhone erre a feladatra, de a kérdés nem is ez volt.

2013. ápr. 10. 08:07
 8/24 anonim ***** válasza:
nem mész vele semmire...egyrészt szerintem egy 3gs méretű dolgot egy motoron nehéz elrejteni. másrészt, ha ellopják a motort, egy órán belül már bontják, így akárhova rejted, megtalálják, és eldobják, szóval ameddig elmész feljelentést tenni, addig már el is tűnnek a nyomok.
2013. ápr. 10. 09:34
 9/24 reptoid ***** válasza:

Felteszed a Find my Friends alkalmazást. Egy másik iOS eszközről bármikor le tudod kérni a helyzetét. Értesítést is tudsz beállítani, hogy jelezzen, ha elindul vagy megérkezik egy helyre. Mondjuk ez utóbbi eléggé merítheti az akkumulátort.

Ezenkívül a beállításokban engedélyezheted az iPhone keresését, így megint meg tudod nézni a helyzetét másik iOS eszközről vagy akár számítógépről is.

2013. ápr. 10. 11:03
 10/24 Golan Trevize ***** válasza:
Felejtsd el az iPhone-t, ez kell neked: [link]
2013. ápr. 10. 12:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!