☎️ Melyik mobilszolgáltatót választanád és miért?
Figyelt kérdés
És/vagy melyiket biztos nem 📵 és miért?jan. 23. 21:15
1/11 anonim válasza:
DigiMobilt ha még lenne, mert olcsó. Náluk beragadt csomagban vagyok. A cégcsoportjukba tartozó One is duplaannyiért ad harmadannyit. Azért mindennek van határa.
2/11 anonim válasza:
Régebben Telenoros/Yetteles voltam, mielőtt lejárt a kártyám (nem töltöttem fel időben). Semmi gond nem volt amúgy, szimpla megszokásból most is tőlük fogok venni új sim kártyát, telefont viszont webshopból.
3/11 anonim válasza:
Telekom, mert a legkevésbé kormánypárti, nem szórakoznak állandóan valami név/tulajdonos váltással, külföldi cég és az összes közül nekik van a legjobb hálózatuk.
4/11 anonim válasza:
Na, olyannyira, hogy épp most vonult ki az otthoni szolgáltatásból és hagyta magára azokat, akik lakott területen kívül laknak. Még a kábeleket is elvágták a dróton. Szó nélkül otthagytak egy rakás (túlnyomórészt) nyugdíjas, de fizető ügyfelet egyik pillanatról a másikra, akiknek a tévé és az internet lett volna az egyetlen szórakozása.
5/11 anonim válasza:
Yeti vagy t
Vodafone egyszerűen halott bp beltéren. Zéró net.
6/11 anonim válasza:
3!??? 😂 legkevésbé kormánypárti?? Ők voltak a legelsők, akik befeküdtek a fidesz alá. Egyszerűen csak úgy vannak vele, hogy nekik kell az x csillió profit, cserébe totál nem érdekli őket mit valósít meg rajtuk keresztül a politika. Fideszesebbek, mint lölő maga...
7/11 anonim válasza:
#6 A Telekom még mindig a német anyacégé. Attól, hogy vannak kormányzati megbízásaik, nem lesznek rögtön fideszesek.
8/11 anonim válasza:
A Yettel egy sz.r, a Telekomnak rossz a mobilnet lefedettsége és baromi drága, a One meg állami cég, oda elvből nem megyünk. Nem tudom melyik a jó, szerintem egyik sem. Válasz szimpátia alapján!
9/11 anonim válasza:
Yettel. A Telekom drága és bizonyos helyeken még mindig nem jó a lefedettsége, a One meg ugye a Mészáros Lölöke féle 4iGané cég, ami az eleve trágya Vodafone szolgáltatást még tovább fogja rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!