Milyen mobilszolgáltatást használsz? Feltöltőkártyás vagy előfizetéses?
Figyelt kérdés
nov. 27. 06:48
A kérdező szavazást indított:
Feltöltőkártyás
Előfizetéses
34 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem van mindkettő. Aktívan az előfizetéses telefont használom, de a kártyásat se szüntethetem meg, mert csomó helyen az a számom van meg...
2/9 anonim válasza:
Még sosem volt előfizetésem, addig nem is lesz, míg nem lesz rá valamiért szükségem, mert elég drágák.
3/9 anonim válasza:
Van előfizetésem is, de pár regisztráció miatt tartok feltöltőt is, mert egy telefonszámmal nem tudok mindent megoldani.
4/9 anonim válasza:
Csak feltöltőkártyás van. Felesleges lenne előfizetésesre váltanom, mert nem tudnám kihasználni. Nagyon keveset telefonálok, és inkább itthon netezek a mobilon.
5/9 anonim válasza:
Előfizetéses de csak mert nekem nagyon olcsóra jött ki egy akció miatt. A csomagom korlátlan beszélgetést tartalmaz bármely számmal és 10 giga netet 5,6K ért havonta.
6/9 Mad Max2 válasza:
Neekm elég a feltöltős
Minek fizessek havi 5-10 ezer forintot ha évente 1-2 3500 forintos feltöltés is elég(A hozzá sásárolt internettel együtt ennyi)
8/9 anonim válasza:
20 éve "feltöltősök" táborát erősítem. Nincs szükségem előfizetésre azóta sem, csak nagyon ritkán telefonálok, aki meg engem akar, úgyis felhív.
9/9 anonim válasza:
8. vagyok, most ahogy utána számoltam, nem is 20, hanem 25 éve már.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!