Iphone 15-nél hol tudom kiiktatni, hogy a galéria fotóit, videóit állandóan feltöltse a google driveba, de a gmail azért működjön?
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Van google fotók app is telepítve? Annak a beállításaiban tuti benne van hogy feltöltsön minden fotót. Ki kell kapcsolni
A drive appban szerintem nincs ilyen beállítás.
hanem hova töülti fel? na ez fontos kérdés, mert állandóan betelik a gmail, megnézem, miért és azt mutatja, hogy a fotók foglalják el a 85%-át.
és a fotóiban konkrétan hol kapcsolható ki? beállításokban vagy magában a google fotók appban? nem találok erre semmit.
"állandóan betelik a gmail"
A kérdésben még a Drive szerepel. A Google Fiók tárhelyébe tölti fel, melyet épp e három szolgáltatás használ.
"beállításokban vagy magában a google fotók appban"
Az appon kívül milyen beállítása van?
"Nyisd meg a Google Fotók alkalmazást Fotók.
Jelentkezz be a Google-fiókodba.
A jobb felső sarokban koppints a profilfotódra vagy a monogramodra.
Koppints A Google Fotók beállításai Beállítások majd Biztonsági mentés elemre.
Kapcsold be vagy ki a Biztonsági mentés beállítást."
de amikor megnyitom a driveot, ott lehet részletezni, hogy mi mennyi GB-ot és %-ot foglal el, és mutatja, hogy a levelek csak 10%, aztán fotók 75% stb stb.
akkor ezek szeirnt marad rejtély, én nem találok semmi kiiktatási lehetőséget.
és ne is válaszolj rájuk...
kérdeztem hogy a google fotók app telepítve van-e?
sztem elkerülték vegymást a komentjeink, de egyébként hidd el, sajnos nem mindent értek ebből, amit lírsz.
""beállításokban vagy magában a google fotók appban"
Az appon kívül milyen beállítása van?"
>> úgy értettem, hogy a telefonon a "beállítások"-ban keresem valahol a lehetőséget
"kérdeztem hogy a google fotók app telepítve van-e?"
> fogalmam nincs. hogy néz ki, milyen ikonja van?
az a baj, nem vagyok iphone-os, abszolút nem értek hozzá, de rokonnak mégis meg kell oldanom valahogy.
mindenesetre, amit legutoljára írtál, az talán menni fog, és akkor remélem, sikerül. kösz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!