Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fel szoktad-e venni a számnélk...

Fel szoktad-e venni a számnélküli hívásokat, miért, miért nem?

Figyelt kérdés
ma 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A szám nélkülieket igen, mert valószínűleg ismerős. Ami kiírja a számot, de nincs a névjegyzékben azt nem, mert tuti reklám. Ha többször hív írok sms-t ki vagy? És utána veszem fel.
ma 16:12
 2/11 anonim válasza:
100%
#1, egyetértek veled.
ma 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem.

Mert hülye azért nem vagyok.

ma 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Nálam a szám nélküliek 100%-a reklám, azokat sosem veszem fel. Aki számról hív, de ismeretlen, az futár, hivatal stb., azokat felveszem.
ma 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:

- Ha számot nem ír ki, de nevet igen, bent van a névjegyzékben, akkor természetesen igen, felveszem.

- Ha se név, se szám nincs, akkor elutasítom.

- Ha csak számot ír ki, de nevet nem, akkor ismeretlen, ilyenkor is elutasítom. Kivéve ha futárt várok, akkor felveszem, mert lehet hogy Ő keres, mert mindjárt itt van, stb..

- Ha külföldi szám, vagy belföldön olyan helyről jelzi a hívást, ahol nincs senki ismerősöm, akkor is elutasítom.

Ha valaki semmilyen hívásazonosítót nem tesz ki, vagy bármilyen ismeretlen/gyanús szám, nemhogy nem veszem fel, azonnal el is utasítom, hogy lássa az illető, nem vagyok hülye, hogy bedőljek bármi csalásnak!

Egyik nap késő este - kijelzés szerint - az ország másik végéből próbálkozott valaki, ahol senkit nem ismerek, hiába utasítottam el, egymás után többször is hívott, végül rátettem a telefont repülő üzemmódra, fél óra után oldottam fel ismét.

ma 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett számmal hivatalosan nem szabad reklámozni amúgy. Tehát ha valaki pl biztosítást akar eladni az nem rejtett számmal hív.
ma 18:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Ilyen közvélemény-kutatók meg eladni cuccokat, ezek előszeretettel hívnak rejtett számról.
ma 18:41
 8/11 T. Feri ***** válasza:
81%
Egy média sztár esetében érthető, ha nem vesz fel minden hívást. Az jól teszi, ha két telefonja van. De amúgy meg nyugodtan fel lehet venni. Ha hirdető, akkor rövid úton udvariasan, de határozottan eltanácsolod. De ne azzal hogy majd később próbálkozzon, mert megteszi.
ma 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
#8, kissé naív vagy, azért nem lehet “nyugodtan felvenni”, sajnos vannak olyan hecker-rendszerek, ha felveszed, máris lenyúlja a pénzt az egyenlegedről!
ma 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felvehetsz bármilyen hívást, nem fogják leüríteni a pénzt, ahhoz vissza kellene hívni.
ma 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!