Miért csinálja ezt a telefonom?
Vettem egy iPhone 16 pro max telefont a MédiaMarkt-ban.
Mikor bekapcsoltam nem volt semmi gond, aztán rá pár órára a képernyő baloldalán megjelent egy vékony zöld csík, a kijelző többi része meg teljesen fakó, alig lehet látni. Csak kibontottam, bekapcsoltam aktiváltam, és feltettem töltőre. Kb 1 órára. A töltő eredeti 20w-os.
Visszavittem, elmondtam mutattam a problémát. Azt mondta a nő, hogy biztos le ejtettem mert ez olyan hibának látszik, erre nincs garancia.
Nem ejtettem le, gyakorlatilag használva se volt még?
Mit kezdjek most ezzel?
Nem az ügyfeles mondja meg a hibát, hanem egy szakszerviz. Az nő dolga annyit hogy átveszi és továbbítja szervizbe. Ezt mondd el neki és ha nem tetszik akkor hívasd oda a főnökét.
Ha van a városodban másik MM akkor vidd be egy másikba. (és halkan jegyezd meg hogy mennyire jó fej voltál hogy a másik MM-es csajt nem jelentetted fel)
"átveszi és továbbítja szervizbe"
Teljesen felesleges ügyfélszolgálatosokkal lassítani egy ilyen ügyet.
"Teljesen felesleges ügyfélszolgálatosokkal lassítani egy ilyen ügyet."
Amúgy jogos. Nekem hálistennek életemben 2x (folyamatban van a 3...) volt garanciális ügyintézésem, és sosem a forgalmazóhoz vittem, hanem közvetlen a gyártóval vettem fel a kapcsolatot, vagy a kirendelt szakszervizzel. Forgalmazón keresztül alsó hangon extra pár nap rámegy az ügyintézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!