Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhoneból nyomkovetőt?

IPhoneból nyomkovetőt?

Figyelt kérdés

Van egy felesleges iPhone 3GS em, és arra gondoltam valahogy beszerelném a motoromba nyomkövetőnek. Igazából az lenne a legjobb ha már akkor üzenetet küldene ha megmozdítják a gépet, de nem tudom hogy ez lehetséges-e iPhoneal. Azt tudom hogy vannak olyan nyomkovetők amik már mozgást is jeleznek, de minek vegyek azt ha ezzel is meg lehetne oldani. :)

Szerintetek hogyan lehetne ezt kivitelezni hardveresen illetve szoftveresen?

(Szoftvert eddig az icaughtu pro-t találtam)

2013. ápr. 10. 00:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Egyszerűbb lett volna a műszerfala rakni tépőzárral, hogy még egyszerűbben lehessen hatástalanítani. :)

Nah mindegy, majd kialakul az én helyzetem. A véleményem még mindig az hogy kivitelezhető. Töltés meg lenne oldva, a telefont csak megfelelően kell elhelyezni, ( elég nagy motor van bőven hova ) ha pedig az icaughtu érzékelne mozgást akkor hibátlan lenne.

2013. ápr. 10. 23:32
 22/24 reptoid ***** válasza:
0%

tegnap 23:26

Csak a kötözködős fejednek, ne annak örülök, te is beláttad, halva született az ötlet:

"-Hmm. Ez viccesen hangzik.

Valami ami be van kapcsolva de nem fogyaszt semmit."

Márpedig szerintem így van. Legalábbis én semmilyen fogyasztásbeli különbséget nem fedeztem fel a bekapcsolt, de nem használt, illetve a kikapcsolt gps között az elmúlt pár évben.

"-Akkor most hogy is van? Nem működik, nem fogyaszt de le lehet kérdezni."

Tapasztalatom szerint, ahogy fent is írtam, nem a gps fogyasztja az áramot nem aktív módban. Lekérdezéskor a mobilneten kapja meg az infót (az fogyasztja az akkumulátort, nem tagadtam), az kapcsolja be.

"-Ühüm.

Szóval ha a gps be van kapcsolva, még tovább is tarthat a telefon készenléti ideje?"

Ilyet nem mondtam, te magyarázod bele, a kijelző kevesebb világítása növeli a készenléti időt. Ezenkívül olvasd mellé még a fentieket.

2013. ápr. 11. 13:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Na, mi lett azóta? :)
2013. szept. 26. 22:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Eladtam a telefont :)
2013. szept. 26. 23:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!