Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » One - Feltöltőkártya aktiválás...

One - Feltöltőkártya aktiválása online lehetséges?

Figyelt kérdés
A telefonszámot, illetve a kártya sorozatszámának utolsó 4 számjegyét megadtam, a feltöltőkártya tarifacsomagot kiválasztottam, nem járultam hozzá a telefonkönyves megjelenéshez, és itt jött el a pont, hogy jelentkezzek be az One fiókomba, ami nincs, és nem is ad lehetőséget létrehozni, és tovább sem tudok lépni enélkül. Annyit ír, hogy a szerződés megkötése után automatikusan létrejön, de a szerződéssel nem tudok tovább haladni fiók nélkül. Ilyenkor mit kell csinálni? Online nem lehet aktiválni a kártyát?
ma 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt a olyasmi lehetőséget hogy One fiókodba egyszeri belépés telószámod megadásával.
ma 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan.
ma 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!