Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fontos neked hogy a telefon...

Fontos neked hogy a telefon előfizetésed a te neveden fusson?

Figyelt kérdés

Pl. családi flotta kedvezményetek van és én szüleid vették az előfizetéseket de te fizeted a sajátodat, ez probléma?

Vagy pl. ugyanaz a telefonszámod mint ami volt tinédzserként de akkor a szüleid vették neked és a nevükön van még a mai napig

febr. 2. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha minden körülmények között, teljesen elkülöníthető egyértelműen, hogy csak a sajátomat fizessem, akkor felőlem a Lölő vagy a lőtéri kutya nevén is lehet.
febr. 2. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Felnőtt emberként természetes hogy a saját nevemen van az előfizetés. Sosem fogok olyan flottába menni ahol nem az én nevemen van. Az én számom, az én előfizetésem, én akarok rendelkezni felette.

Ha még tini akkor meg nem is lehet máshogy előfizetése mert cselekvőképtelen.

febr. 2. 22:50
 3/5 Szirty ***** válasza:

Amit én használok az sem a nevemen van.

Sőt! Nem is én fizetem.

febr. 3. 14:51
 4/5 retektorta ***** válasza:
Más nevén van, és más fizeti. Így a legjobb.
febr. 5. 09:58
 5/5 Szirty ***** válasza:
Jah. Céges.
febr. 5. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!