Tudok kihozni telefont a Telekom-tól?
Figyelt kérdés
Most rendeltem előfizetéses kártyát (korlátlan net és hívás) havi 19.900ft,-ért. Szeretnék kihozni új telefont vagy esetleg TV-t laptopot még nem döntöttem el. Mikor tudok kihozni készüléket? Egyik ismerősöm azt mondta kapott előfizetéses kártyát és utána rá 2 héttel már hozta ki a telefont vagy laptopot már nem emlékszem melyiket. Hétfőn fogom be aktiválni a kártyát 1 év hűséggel kaptam. Ha be aktiválom a kártyát utána pár héttel már probálkozhatok? Előleg fizetése nem probléma.okt. 18. 18:09
1/7 anonim válasza:
Azonnal lehet, de minél hamarabb hozod ki, annál nagyobb az előleg. Minél több számlát fizettél be időben, annál megbízhatóbb leszel és csökken az előleg. Ha jól emlékszem 2 év elérni a nulla előleget, de addig egyszer sem csúszhatsz meg a számlával.
2/7 anonim válasza:
Nem tudod csak úgy kihozni, mert az lopás.
3/7 anonim válasza:
Először meg kell venned csak utána tudod kihozni (ha személyesen az egyik üzletből veszed)
4/7 A kérdező kommentje:
Mit kell meg vennem? Most ezen vagyunk ki akadva, hogy azt írtam kihozni? Anno amikor nem volt semmilyen előfizetésem náluk egy A52S-t akartam kihozni akkor kellett fizetnem 30.000ft-ot.
okt. 20. 18:53
5/7 anonim válasza:
A kihozni szóra ugrani fognak sokan, mert a kihozni szó már az ügyeskedésre utal. A Telekomtól nem kihozol telefont, hanem megveszed, vagy használatra átveszed a szolgáltató általi bizonyos kockázatvállalása mellett. Aztán az már az Ő kockázata, hogy fizetni is fogod-e, amiben megállapodtatok, vagy nem. Ha kihozni szót használod, az már önmagában kódolja, hogy nem fogod fizetni. Én a konkurenciánál dolgozom. Mi is adunk 0Ft induló összeggel készüléket, de ha valaki megkérdezi, hogy lehet-e kihozni készüléket, simán rávágom, hogy nem, forduljon másik szolgáltatóhoz. A szóhasználatodon bizony sok múlik. Állásinterjún nálam például azonnal kiesik valaki, aki a helyhatározókat hibásan használja. Megválogatom a munkatársaimat és az ügyfeleimet is. Úgyhogy remélem, sikerül a Telekomtól -kihoznod- készüléket, mert ők egyébként egy jó cég és neked ott jó helyed lesz, kérlek, ne is nézz körbe máshol. Bemész az üzletbe és készülékkel fogsz tudni kimenni az ajtón. Ilyen, vagy olyan feltételekkel tuti, hogy megoldják.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megveszem. Nekem aztán mindegy. Soha sehol nem volt tartozásom se hitel semmi. Abból, hogy azt mondom "kihozni" és ezért valakit elküldeni egy melegebb éghajlatra szerintem kicsit túlzás. Ez nem okoskodás hanem én így mondom :D A tesóm havonta fizet 180.000ft számlát (vállalkozó) és Ő is azt mondta kihozni. Most még csak a kártyát kértem majd később telefon vagy más. Van telefonom szóval annyira nem sürgős. Köszi a válaszokat.
okt. 21. 21:43
7/7 A kérdező kommentje:
*ügyeskedés*
okt. 21. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!