Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?
ZTE Grand X Int venném most nem azért de nem egy ár dönt hogy milyen jó egy telefon ZTE egyszerűen nem adja drágáér a telefonjait mint a samsung vagy a Iphone :)
Akkor a telórol röviden 8 mp kamera led vakuval 1,6 Ghz 2 magos intel processzor,ami azért valjuk be nagyon jó Modern Combat 3 és majd a 4 simán fut(ni) fog rajta GTA 3 is simán megy rajta,jah elfelejtettem hogy 1 Gb RAM van benne :D
Nokia Lumia 920 adataid mondom:
1,5 GHz-es kétmagos Snapdragon Krait processzor 1 Gb RAM
És jóóóóóóóval drágább,mondjuk a képernyője az jobb de akkor is jobban megéri mindig a ZTE mert kicsivel töbet tud olcsóbbért :)
@15:34
A ZTE csak egymagos. A 920 még nagy jóindulattal is legalább kétszer erősebb, de inkább háromszor, nem egy kategória a két telefon.
Nyilvánvaló, hogy a lumia 920.
Látom a trollok már telehányták a kérdést, mindegy ez a frusztráltság is csak bizonyítja mennyire a konkurencia felett áll ez a készülék . :)
Én amúgy egy 180 ezer körüli kezdőárat korrektnek tartok, a tudását nézve mindenképpen, ha itthon drágább lesz az a 27%-os áfának és a kereskedők pofátlanságának lesz köszönhető....
"Nokia Lumia 920 PureView, az okostelefonok új királya!"
igen rosszul írtam csak egy magos :D
De olyan erős hogy egy mag nagyjából a Tegra 3 szintjét hozza szóval szerintem tök jó :)
Az a lényeg hogy simán futnak rajta ezek a játékok
-GTA 3
-Modern Combat 3
-Gangstar Rio,
-Asphalt 7 bár eléggé nagy játék :D
Am nekem a windows phone valahogy nem jött át alig van hozzá szerintem játék elég ha felmész a Gameloft oldalra és csak android meg ipadra adja a játékait ami szerintem a legjobb grafikájú játékokat adja ki,
Bár mostanában magyarországon nem tudom kinek lesz 200e Ft-ja hogy megvegye :/
De ő ez jobb lesz mint a Samsung Galaxy S3?
Azért ne szarozzuk már az iPhonet.Ez meg attol fugg hogy Droidot vagy iOS-t vagy badat vagy windows op,rendszeru telefont alarsz.
iPhone a joo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!