Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 vagy ZTE...

Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Indokot is kérek! Néztem már rengeteg tesztet, olvastam, kutattam de nem jutottam döntésre, hogy most meg éri-e várni a Nokiára vagy ZTE-re, vagy megéri-e most megvenni a Galaxyt vagy az iPhone-t.
2012. szept. 27. 21:43
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

ZTE Grand X Int venném most nem azért de nem egy ár dönt hogy milyen jó egy telefon ZTE egyszerűen nem adja drágáér a telefonjait mint a samsung vagy a Iphone :)

Akkor a telórol röviden 8 mp kamera led vakuval 1,6 Ghz 2 magos intel processzor,ami azért valjuk be nagyon jó Modern Combat 3 és majd a 4 simán fut(ni) fog rajta GTA 3 is simán megy rajta,jah elfelejtettem hogy 1 Gb RAM van benne :D

Nokia Lumia 920 adataid mondom:

1,5 GHz-es kétmagos Snapdragon Krait processzor 1 Gb RAM

És jóóóóóóóval drágább,mondjuk a képernyője az jobb de akkor is jobban megéri mindig a ZTE mert kicsivel töbet tud olcsóbbért :)

2012. okt. 29. 15:34
 52/58 anonim ***** válasza:

@15:34

A ZTE csak egymagos. A 920 még nagy jóindulattal is legalább kétszer erősebb, de inkább háromszor, nem egy kategória a két telefon.

2012. okt. 29. 15:58
 53/58 anonim ***** válasza:
milyen 1 te szerencsétlen nézz már utánna és kérlek ne keverd már össze a ZTE Grand X IN-t meg a ZTE GRand X-et köszi mert nem egy kategoria,és adroin mindig jobb szerintem
2012. okt. 29. 17:56
 54/58 anonim ***** válasza:
Intelből nincs kétmagos. És nagyon sürgősen vegyél vissza a pofádból.
2012. okt. 29. 18:01
 55/58 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy a lumia 920.

Látom a trollok már telehányták a kérdést, mindegy ez a frusztráltság is csak bizonyítja mennyire a konkurencia felett áll ez a készülék . :)

Én amúgy egy 180 ezer körüli kezdőárat korrektnek tartok, a tudását nézve mindenképpen, ha itthon drágább lesz az a 27%-os áfának és a kereskedők pofátlanságának lesz köszönhető....

"Nokia Lumia 920 PureView, az okostelefonok új királya!"

2012. okt. 29. 18:54
 56/58 anonim ***** válasza:

igen rosszul írtam csak egy magos :D

De olyan erős hogy egy mag nagyjából a Tegra 3 szintjét hozza szóval szerintem tök jó :)

Az a lényeg hogy simán futnak rajta ezek a játékok

-GTA 3

-Modern Combat 3

-Gangstar Rio,

-Asphalt 7 bár eléggé nagy játék :D

2012. okt. 29. 19:41
 57/58 anonim ***** válasza:

Am nekem a windows phone valahogy nem jött át alig van hozzá szerintem játék elég ha felmész a Gameloft oldalra és csak android meg ipadra adja a játékait ami szerintem a legjobb grafikájú játékokat adja ki,

Bár mostanában magyarországon nem tudom kinek lesz 200e Ft-ja hogy megvegye :/

De ő ez jobb lesz mint a Samsung Galaxy S3?

2012. okt. 29. 19:44
 58/58 anonim ***** válasza:

Azért ne szarozzuk már az iPhonet.Ez meg attol fugg hogy Droidot vagy iOS-t vagy badat vagy windows op,rendszeru telefont alarsz.

iPhone a joo

2013. júl. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!