Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 vagy ZTE...

Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Indokot is kérek! Néztem már rengeteg tesztet, olvastam, kutattam de nem jutottam döntésre, hogy most meg éri-e várni a Nokiára vagy ZTE-re, vagy megéri-e most megvenni a Galaxyt vagy az iPhone-t.
2012. szept. 27. 21:43
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
nem kell már az iphone térképén veszekedni..
2012. szept. 30. 21:14
 42/58 A kérdező kommentje:
amúgy ha nem kellene ennyit várni a 920-ra akkor az jó lenne.. most piacon lenne le is kapnám..
2012. szept. 30. 21:16
 43/58 anonim ***** válasza:

Na végre... : )

Pedig hogy osztottak minket az "Apple Fanok" még az elején, mikor nemtetszésünket fejeztük ki az új térkép "extra" tulajdonságai iránt. Mert mi, nem Apple júzerek nem érthetjük ezt. Meg, hogy nem olyan rossz az, elviselhető, használható... Aztán jött, hogy majd úgyis javítják... Aztán meg az jött, hogy húh dehát alig használjuk ezért nem gond stb...

Most, hogy már az Apple is hivatalosan elismerte a problémát, elnézést kért és alternatívákat ajánlott, remélem minden Apple fan is elismeri, hogy igen, ez így gáz volt, és igencsak problémás az az új térkép.

2012. okt. 1. 14:48
 44/58 anonim ***** válasza:

Igen gáz, de miért nem lehet megérteni, hogy van akit ez baromira nem érdekel mivel sosem használja? Ezt meg a nokia, meg a droidfanok fújják fel és torzítják el. Mert csak azt látják, hogy vannak applefanok meg nem applefanok és nincs köztes állapot. Aki meg nem applefan és nem érdekli őt ez a mizéria az nem fog ide írkálni. Az más kérdés, hogy a userek hány százaléka applefan meg az is, hogy ez a kifejezés mit is jelent pontosan.

Én sosem használom az ilyen CSAK online térképeket. Droidom van, és van offline + online is használható térkép is ami sok dologban jobb, mint a gmaps.

2012. okt. 1. 15:11
 45/58 A kérdező kommentje:
most tényleg nem tudom hogy jön ide a térkép amikor teljesen más volt a kérdés.. de aludtam egyet és ez a ZTE nagyon tetszetős felsőkategóriás teló.. intel atom proci, 8 mp kamera, árban sem lesz rossz stb..
2012. okt. 1. 20:15
 46/58 A kérdező kommentje:
amúgy mind a 4 telefon annyira jó.. annyira tetszik mindegyikben valami, külső, belső kamera :D legszívesebben megvenném mind a négyet csak azért nincs annyi pénz...
2012. okt. 1. 20:24
 47/58 anonim ***** válasza:

A térképet felhozta valaki és így jött elő.

Tudod minden telefonba bele lehetne kötni és aki akar az bele is fog. És ugye mibe kötnek bele a legtöbben? Az iPhone-ba (meg az apple-be) ez már legalább 4 éve így van.

Addig válogatsz, hogy a végén még veszel egy ilyet. :D :D

[link]

2012. okt. 1. 22:03
 48/58 A kérdező kommentje:
haha :D
2012. okt. 2. 14:55
 49/58 A kérdező kommentje:
ha azt vesszük a ez a zte az intel procijával felér egy samsung galaxy s3-al csak kisebb képernyővel :D csak ebben sztem nem lesznek ilyen hang-mozgás funkciók ,de árban biztos jobb lesz :D , és azért most már nem éri meg venni egy nokia lumia 900-at mert mindjárt kijön a 920 a 8.-as windowsal... apple-re meg aludtam és be kell valljam nem valami jó.. mármint lett egy pár jó kis újítása meg azért vékonyabb, hosszabb lett... no a helyzet az s3-al az elöbb leírtam
2012. okt. 2. 15:10
 50/58 anonim ***** válasza:
Szerintem várd ki a lumia 920 at , megéri várakozni és mégse kerül annyiba mind az iphone 5g , de felér vele . A samsung galaxi s3 is jó de szerintem a lumia szebb :D/.
2012. okt. 4. 19:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!