IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érvek/Ellenérvek/Pozitívum/Negatívum /T-mobile -?
Megéri-e megvenni az új iPhonet? T-mobilos vagyok, október 1. után elérhető lesz valószínűleg 189.900 Ft-ért ha továbbra is előfizetéses maradok(2évig).
1, Szóval szerintetek megéri-e megvenni?
2, Milyen színbe, mivel sokat hallani a fekete festési hibáiról és fehéren mégis csak "jobban" mutat ha lekopik az alu. ...
3, Jobban járnék-e ha úgy venném, hogy 69.990 Ft-t lefizetek utána két évig havi 5000 Ft-t(0%thm), ez semmilyen előfizetéses csomaggal nem járna.
4, T-mobilba milyen netcsomag érné meg rá, rendszeres internet használat mellett.
5, Ha tudnék 125.000 Ft.- körül szerezni iPhone 4S-t jobban járnék vele, főleg az anyaghasználat miatt gondolkozom rajta.
A kérdés állandó, mindenképp 1-2 hetet még várok vele, minden véleményt meghallgatok, főleg olyanok véleménye érdekelne akik megvették/megkapták már az új iPhonet!
1. Drága. Ennyiért jobbat lehet kapni.
2. Nem tudni, hogy kopik-e, de nem azonnal fog kijönni. Csupán a karcolás meglátszik rajta elég rendesen.
Fehéren nem látszik azért annyira, de ezen minden apró sérülés meglátszik.
3. Szerintem baromság a 2év, mert hosszú az az idő..
+ sok is ahhoz képest, mert S3-at lehet kapni korrektebb áron.
4. 500mb-s lehet elég lenne hozzá, de ha nem, akkor váltasz nagyobbra 1 hónap múlva. :)
5. A 4S kisebb is, de üvegből van az előlap, és a hátlap is, szóval az is törékeny, így szerintem a karcolódó alumínium hátlap még mindig jobb, mint 1 törékeny üveg.
Köszi a gyors választ, közben ki is egészíteném :
1, mindenképp iOS-nál maradok, esetleg még a windows phone ami szóba jöhetne de koránt sincs kiforrva, és rendes készüléket sem kapni még!:)
2, Megvárnék egy-két fekete tulajdonost , hogy mi a véleményük.
3, Valóban hosszú idő de így egyben 190.000 Ft.- nem kevés pénz, és mint általában , cserét majd csak az iphone 6-ra terveznék, előre, szóval 2 év.
5, 4S szerintem annyira nem rossz, rakjuk hozzá sokkal olcsóbb lenne, és az üveglap sokkal nehezebben karcolódik mint ez az alus. dolog...
Köszi még egyszer a választ!:)
1. Nem éri meg egyik Apple termék sem. Nem a reális áron adják.
2. Olyanba, ami neked tetszik.
3. Részletre ciki ilyen kategóriás telefont venni. Akinek kell, annak van rá pénze egybe.
4. Nézd meg, melyik jó neked.
5. 125-ért telefont lehet venni, ami nem törik össze 1 leejtéstől.
bp: 3.
Nem ciki, mert valakinek ez tetszik, de te ezzel most azt mondtad, hogy akinek nem telik csúcskategóriásra, az inkább ne vegyen, csak szemetet..
hogy akinek nem telik csúcskategóriásra, az inkább ne vegyen, csak szemetet..
Egyik telefonomat sem vettem hitelre. Ami kell, megveszem, nem szórakozok vele.
Ha megfelel a 16GB-os i4S akkor szerintem várd meg amíg kiürülnek a T készletei és lejjebb fog menni az ára.
Jelenleg az i5 és az i4S 16-os között mindössze 10e a különbség egy közepes csomaggal. Szóval az i4S még nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!