Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desira VS HTC Legend?...

HTC Desira VS HTC Legend? (Melyik a jobb? Érvek és ellenérvek. )

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni... Talán a Desire picit közelebb áll a szívemhez, de szeretném kikérni a véleményeteket. :)

(ha desire lesz, fehérben venném)

2010. nov. 25. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:

desire sokkal jobb mint a legend.

de viszont a desire-nél sokkal jobb a Galaxy S.

2010. nov. 25. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 25. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Galaxy S helyett én tuti a Desire-t venném. Viszont Desire és Legend közül nem tudom, melyiket választanám. A Desire egyértelműen jobb belül, de nekem a Legend sokkal jobban bejön. Mellette szól az aluminium ház, meg néhány embernek a Desire már picit túl nagy, a Legend meg pont annyival kisebb, amennyivel kell.
2010. nov. 25. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
neked galaxy s-ed van??? :D:D Az a másik nagy szerelmem... :) Csak tetszik még ez a kettő is... tudom, hogy a htc meg minden (családban van hd2), de valahogy a samsung belső lehetőségei (ebook, a játékok, zene, maga a média) jobban vonz... Mesélj légyszi a galaxy s-ről! :)
2010. nov. 25. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
HD2.. nekem olyanom lesz. azt monják nagyon jó, és én is csupa jókat olvastam róla..
2010. nov. 25. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

nekem samsung galaxy s-em van

2010. nov. 25. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
küldj privátot, ha akarod h írjak róla vmit
2010. nov. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!