Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érve...

MyDrox17 kérdése:

IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érvek/Ellenérvek/Pozitívum/Negatívum /T-mobile -?

Figyelt kérdés

Megéri-e megvenni az új iPhonet? T-mobilos vagyok, október 1. után elérhető lesz valószínűleg 189.900 Ft-ért ha továbbra is előfizetéses maradok(2évig).

1, Szóval szerintetek megéri-e megvenni?

2, Milyen színbe, mivel sokat hallani a fekete festési hibáiról és fehéren mégis csak "jobban" mutat ha lekopik az alu. ...

3, Jobban járnék-e ha úgy venném, hogy 69.990 Ft-t lefizetek utána két évig havi 5000 Ft-t(0%thm), ez semmilyen előfizetéses csomaggal nem járna.

4, T-mobilba milyen netcsomag érné meg rá, rendszeres internet használat mellett.

5, Ha tudnék 125.000 Ft.- körül szerezni iPhone 4S-t jobban járnék vele, főleg az anyaghasználat miatt gondolkozom rajta.

A kérdés állandó, mindenképp 1-2 hetet még várok vele, minden véleményt meghallgatok, főleg olyanok véleménye érdekelne akik megvették/megkapták már az új iPhonet!

2012. szept. 26. 20:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Valóban nem bírja az i5. (facepalm) Ezt is csak olyanok mondhatják akik utálják, mert apple, de fogalmuk sincs róla, hogy milyen valójában a telefon.

Az előző videóban is látni, hogy még amikor a feje fölül ejti le akkor sem törik a kijelző. Nyilván számít az is, hogy milyen talajra és milyen szögben esik, de hogy rosszabb lenne ilyen szempontból, mint a többi azt csak az mondhatja aki elfogult.

Még a szöget is beveri. :D

http://www.youtube.com/watch?v=P29hq104WhQ

2012. szept. 29. 00:43
 22/33 anonim ***** válasza:

Neked az iPhone a jó telefon, nekem a Nokia.

Nekem volt egy iPhone4-em. Azt egyszer leejtetem, elrepedt a kijelzője. :s Utána vettem meg a lumiát.

Számomra a Nokia sokkal strapabíróbb mint a konkurens cégek telefonjai.

Ezt olvassátok el.

[link]

Szerintem sem rosszak az apple termékei, nem is azt mondom, hogy rosszak. Csak lennének strapabíróbbak. Én az i5-ről nem tudok nyilatkozni, de nem is fogok tudni. Nálam leszerepelt az apple, meg még az android is azon belül a htc desire hd.

Így maradtak a lumia termékek.

2012. szept. 29. 10:56
 23/33 anonim ***** válasza:

Előző voltam. :)

Ezt akartam belinkelni:

[link]

2012. szept. 29. 10:58
 24/33 anonim ***** válasza:

Ha nem tűnt volna fel Nokiám van le is írtam.

Csak nem bírom az idióta, bugyuta embereket akik minden alap nélkül állítanak valami irdatlan nagy baromságot csak azért, mert éppen azt a céget/terméket utálják.

A cikkhez meg annyit, hogy kérdés ez a tulajdonosok hány százalékát érintik ezek a hibák?

Az iPhone esetében amúgy is hajlamosak felfújni a dolgokat.

Mert van pl ilyen kopásteszt is. Érdekes, hogy itt a kulcstól semmi maradandó nincs.

http://www.youtube.com/watch?v=k2BxL0nRDlY

2012. szept. 29. 11:28
 25/33 anonim ***** válasza:

Tudom, azt láttam hogy "állítólag" neked is lumiád van. Amit egyébként erősen kétlek. Az is megfogalmazódott bennem. Hogy magával a kérdezővel vitázok itt. Csak egy másik címen van beregelve. :) De ugye ez nem biztos. :)

Azt is tudom, hogy neked is igazad van. Nem értem minek "idiótázol" le engem. Személyesen nem is ismersz kezdjük ott. Ennyiből meg úgysem tudsz megítélni. Ezzel sokat elmondtál a jellemedről.

Én nem utálom az Applet, nem értem honnan szeded ezt...

Nekem csak elég negatív tapasztalatom van az iPhone telóvel kapcsolatban. Én csak leírtam azt, hogy én hogy látom a dolgokat. Ha nem kellene rá úgy vigyázni, mint a hímestojásra, akkor a mai napig iPhoneom lenne.

Az meg hogy hány felháborodott tulaj van. Azt gondolom biztos nem kevés. Ha ekkora port kavart. De engem ez nem érint, mert soha nem veszek iPhont. :)

Igen ez igaz, a CORPOK termékeinél hajlamosak felfújni a dolgokat, épp úgy mint a NOKIÁVAL kapcsolatban is.

Igen, ismerem ezeket a teszteket is, mondjuk kulccsal vagy villával sose karistolom a telefonom, sem ejtegetem le egymás után 10X. Az úgyis megtörténik a zsebemben magától, vagy kiesik a kezemből... Nekem az a legfontosabb, hogy ha leesik, akkor ne legyen baja. Mert ugye olyan nincs, hogy soha senki nem ejti le a telefonját. Persze nyilván vannak kivételek a Nokiában is és az iPhoneban is.

Nekem annyi a fontos egy telefonnál, hogy legyen strapabíró és legyen magbizható a rajta lévő rendszer. Így nekem az android az azonnal kiesett. Az iPhone NÁLAM az első leejtésnél elrepedt, sajnos. Gondolhatod milyen boldog voltam tőle. Így maradt a lumia 900.

2012. szept. 29. 11:55
 26/33 anonim ***** válasza:
Én nem idiótáztalak le. Szövegértés??
2012. szept. 29. 12:07
 27/33 anonim ***** válasza:

Erre a nálam leesett és elsőre elrepedtre annyit tudok mondani, hogy haverom SGS3-a az első ejtésnél összetört.

Több, mint 4 éve használok okostelefont. Már akkor droidom volt amikor Mo-on még senki sem tudta, hogy az mi. Most talán veszek majd egy wp-t is, hogy kipróbáljam.

A 4 év alatt sosem ejtettem le egyik telefonom sem. Én eleve nagyon vigyázok mindenemre. Persze én is elejthetem majd valamikor valamelyiket.

Én is azzal értek egyet, hogy aki az i5-re azt mondja, hogy ilyen-olyan sérülékeny sz@r az semmit nem tud róla és elfogult vagy eleve applehater.

2012. szept. 29. 12:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Fúú még ennyit vitatkozni. XD A nokiás srácnak azt tudom mondani, ne törödjön az ájfónossal. Úgyis mindenki a saját igazát fogja szajkózni!

Olvassák el az emberek ezt, és döntsék el maguk melyik készülék a jobb. Bár szerintem egyértelmű.

Apple iPhone5 VS Nokia Lumia 920.

[link]

2012. szept. 29. 12:52
 29/33 anonim ***** válasza:

Méghogy ez pártatlan cikk lenne?

A Lumia 920 még meg sem jelent. Vannak érdemei ez tény. De, hogy az iPhone-nál hátrányként hozzák fel azt, hogy új csatlakozót kapott (10 év után az apple lecserélte) az már vicc. A nokiához eleve nem is lehet ennyi kiegészítőt kapni mivel meg sem jelent.

De főleg azért nem mert nem egységesek a telefonjaik így nem is lehet hozzá annyi kiegészítőt gyártani.

Viszont az iPhone mellett egyértélmű és komoly előny, hogy egységes a telefon és könnyű hozzá bármit kapni.

Emlékszem, hogy amikor én az egyik telefonomhoz kerestem tokot kb a 10. üzletben találtam olyat amibe belefért rendesen.

A vezeték nélküli töltésnek meg, hogy mennyi előnye lesz vagy lesz-e egyáltalán értelme azt majd a felhasználók, meg a tapasztalatok eldöntik. Most még mindenki el van tóle ájulva. Én nem. Egy tuti nekem nem kéne, mert én rengeteget használom töltőn is a telefont.

Az NFC az még mindig gyerekcipőben jár. Majd a piac eldönti, hogy mi lesz vele a jövőben. Az elemzések szerint nem mostanában fog robbanni. Bár az ötlet az jó. Kérdés, hogy mennyire fog ez hiányozni az iPhoneból vagy lesz-e tényleg akkora előnye a Lumianak, hogy benne van?

Az akkumlátorról még semmit sem tudni.

Az, hogy papíron mit mond a gyártó az az esetek 99%-ban NULLA valóságtartalommal bír a napi használatban.

Kamera egyértelmű: Lumia jobb. De ez megint egyéni preferencia, hogy kell-e valakinek ilyen kamera. De ha benne van ártani nem árthat. Az iPhoneban azért fejleszthették volna.

wp: Egy olyan rendszernél nem nehéz előre lépni ami jelenleg az összes versenytárs mögött kullog.

Barátnőmnek 710-e van elég sokat használtam. Gyors meg minden, de még bőven van mit fejlődnie, mert eléggé le van még maradva.

Ha meg már azt nézzük, hogy a wp hogyan működik akkor droidból bármikor csinálok wp-t csak egy Launcher kell hozzá. Kipróbáltam nem jött be. Ja widgetet nem használok, de van akinek jó ha van. A wp-nél, iOS-nél nincs.

Egyébként amit annál a résznél összhordott az író abból is látszik, hogy mennyire elfogult a wp meg a nokia mellett.

Kijelző: Nagyobb a Lumia. És? Van akinek ez pont hátrány van akinek ez előny. Ez megintcsak szubjektív.

Arról meg még semmit sem tudni, hogy melyiknek szebb a képe. Majd ha megjelenik össze lehet hasonlítani. A felbontás nem minden. Vannak már más telefonok is amiknek van akkor felbontása,mint az iPhonenak, viszont sokkal csúnyább a képük.

Szín: Egyértelmű, hogy van akinek a színes cuccok kellenek, viszont ez leginkább a női vásárlókat célozhatja meg.

Egyébként ki az aki itt iPhone-os? Mert eddig szinte csak nokiásokat láttam ide írni. Meg én vagyok most épp droidos.

2012. szept. 29. 13:20
 30/33 anonim ***** válasza:
Igaz hogy nem jelent meg a lumia! De attól még valóban az a jobb!!!!! :):):):)
2012. szept. 29. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!