IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érvek/Ellenérvek/Pozitívum/Negatívum /T-mobile -?
Megéri-e megvenni az új iPhonet? T-mobilos vagyok, október 1. után elérhető lesz valószínűleg 189.900 Ft-ért ha továbbra is előfizetéses maradok(2évig).
1, Szóval szerintetek megéri-e megvenni?
2, Milyen színbe, mivel sokat hallani a fekete festési hibáiról és fehéren mégis csak "jobban" mutat ha lekopik az alu. ...
3, Jobban járnék-e ha úgy venném, hogy 69.990 Ft-t lefizetek utána két évig havi 5000 Ft-t(0%thm), ez semmilyen előfizetéses csomaggal nem járna.
4, T-mobilba milyen netcsomag érné meg rá, rendszeres internet használat mellett.
5, Ha tudnék 125.000 Ft.- körül szerezni iPhone 4S-t jobban járnék vele, főleg az anyaghasználat miatt gondolkozom rajta.
A kérdés állandó, mindenképp 1-2 hetet még várok vele, minden véleményt meghallgatok, főleg olyanok véleménye érdekelne akik megvették/megkapták már az új iPhonet!
Valóban nem bírja az i5. (facepalm) Ezt is csak olyanok mondhatják akik utálják, mert apple, de fogalmuk sincs róla, hogy milyen valójában a telefon.
Az előző videóban is látni, hogy még amikor a feje fölül ejti le akkor sem törik a kijelző. Nyilván számít az is, hogy milyen talajra és milyen szögben esik, de hogy rosszabb lenne ilyen szempontból, mint a többi azt csak az mondhatja aki elfogult.
Még a szöget is beveri. :D
Neked az iPhone a jó telefon, nekem a Nokia.
Nekem volt egy iPhone4-em. Azt egyszer leejtetem, elrepedt a kijelzője. :s Utána vettem meg a lumiát.
Számomra a Nokia sokkal strapabíróbb mint a konkurens cégek telefonjai.
Ezt olvassátok el.
Szerintem sem rosszak az apple termékei, nem is azt mondom, hogy rosszak. Csak lennének strapabíróbbak. Én az i5-ről nem tudok nyilatkozni, de nem is fogok tudni. Nálam leszerepelt az apple, meg még az android is azon belül a htc desire hd.
Így maradtak a lumia termékek.
Ha nem tűnt volna fel Nokiám van le is írtam.
Csak nem bírom az idióta, bugyuta embereket akik minden alap nélkül állítanak valami irdatlan nagy baromságot csak azért, mert éppen azt a céget/terméket utálják.
A cikkhez meg annyit, hogy kérdés ez a tulajdonosok hány százalékát érintik ezek a hibák?
Az iPhone esetében amúgy is hajlamosak felfújni a dolgokat.
Mert van pl ilyen kopásteszt is. Érdekes, hogy itt a kulcstól semmi maradandó nincs.
Tudom, azt láttam hogy "állítólag" neked is lumiád van. Amit egyébként erősen kétlek. Az is megfogalmazódott bennem. Hogy magával a kérdezővel vitázok itt. Csak egy másik címen van beregelve. :) De ugye ez nem biztos. :)
Azt is tudom, hogy neked is igazad van. Nem értem minek "idiótázol" le engem. Személyesen nem is ismersz kezdjük ott. Ennyiből meg úgysem tudsz megítélni. Ezzel sokat elmondtál a jellemedről.
Én nem utálom az Applet, nem értem honnan szeded ezt...
Nekem csak elég negatív tapasztalatom van az iPhone telóvel kapcsolatban. Én csak leírtam azt, hogy én hogy látom a dolgokat. Ha nem kellene rá úgy vigyázni, mint a hímestojásra, akkor a mai napig iPhoneom lenne.
Az meg hogy hány felháborodott tulaj van. Azt gondolom biztos nem kevés. Ha ekkora port kavart. De engem ez nem érint, mert soha nem veszek iPhont. :)
Igen ez igaz, a CORPOK termékeinél hajlamosak felfújni a dolgokat, épp úgy mint a NOKIÁVAL kapcsolatban is.
Igen, ismerem ezeket a teszteket is, mondjuk kulccsal vagy villával sose karistolom a telefonom, sem ejtegetem le egymás után 10X. Az úgyis megtörténik a zsebemben magától, vagy kiesik a kezemből... Nekem az a legfontosabb, hogy ha leesik, akkor ne legyen baja. Mert ugye olyan nincs, hogy soha senki nem ejti le a telefonját. Persze nyilván vannak kivételek a Nokiában is és az iPhoneban is.
Nekem annyi a fontos egy telefonnál, hogy legyen strapabíró és legyen magbizható a rajta lévő rendszer. Így nekem az android az azonnal kiesett. Az iPhone NÁLAM az első leejtésnél elrepedt, sajnos. Gondolhatod milyen boldog voltam tőle. Így maradt a lumia 900.
Erre a nálam leesett és elsőre elrepedtre annyit tudok mondani, hogy haverom SGS3-a az első ejtésnél összetört.
Több, mint 4 éve használok okostelefont. Már akkor droidom volt amikor Mo-on még senki sem tudta, hogy az mi. Most talán veszek majd egy wp-t is, hogy kipróbáljam.
A 4 év alatt sosem ejtettem le egyik telefonom sem. Én eleve nagyon vigyázok mindenemre. Persze én is elejthetem majd valamikor valamelyiket.
Én is azzal értek egyet, hogy aki az i5-re azt mondja, hogy ilyen-olyan sérülékeny sz@r az semmit nem tud róla és elfogult vagy eleve applehater.
Fúú még ennyit vitatkozni. XD A nokiás srácnak azt tudom mondani, ne törödjön az ájfónossal. Úgyis mindenki a saját igazát fogja szajkózni!
Olvassák el az emberek ezt, és döntsék el maguk melyik készülék a jobb. Bár szerintem egyértelmű.
Apple iPhone5 VS Nokia Lumia 920.
Méghogy ez pártatlan cikk lenne?
A Lumia 920 még meg sem jelent. Vannak érdemei ez tény. De, hogy az iPhone-nál hátrányként hozzák fel azt, hogy új csatlakozót kapott (10 év után az apple lecserélte) az már vicc. A nokiához eleve nem is lehet ennyi kiegészítőt kapni mivel meg sem jelent.
De főleg azért nem mert nem egységesek a telefonjaik így nem is lehet hozzá annyi kiegészítőt gyártani.
Viszont az iPhone mellett egyértélmű és komoly előny, hogy egységes a telefon és könnyű hozzá bármit kapni.
Emlékszem, hogy amikor én az egyik telefonomhoz kerestem tokot kb a 10. üzletben találtam olyat amibe belefért rendesen.
A vezeték nélküli töltésnek meg, hogy mennyi előnye lesz vagy lesz-e egyáltalán értelme azt majd a felhasználók, meg a tapasztalatok eldöntik. Most még mindenki el van tóle ájulva. Én nem. Egy tuti nekem nem kéne, mert én rengeteget használom töltőn is a telefont.
Az NFC az még mindig gyerekcipőben jár. Majd a piac eldönti, hogy mi lesz vele a jövőben. Az elemzések szerint nem mostanában fog robbanni. Bár az ötlet az jó. Kérdés, hogy mennyire fog ez hiányozni az iPhoneból vagy lesz-e tényleg akkora előnye a Lumianak, hogy benne van?
Az akkumlátorról még semmit sem tudni.
Az, hogy papíron mit mond a gyártó az az esetek 99%-ban NULLA valóságtartalommal bír a napi használatban.
Kamera egyértelmű: Lumia jobb. De ez megint egyéni preferencia, hogy kell-e valakinek ilyen kamera. De ha benne van ártani nem árthat. Az iPhoneban azért fejleszthették volna.
wp: Egy olyan rendszernél nem nehéz előre lépni ami jelenleg az összes versenytárs mögött kullog.
Barátnőmnek 710-e van elég sokat használtam. Gyors meg minden, de még bőven van mit fejlődnie, mert eléggé le van még maradva.
Ha meg már azt nézzük, hogy a wp hogyan működik akkor droidból bármikor csinálok wp-t csak egy Launcher kell hozzá. Kipróbáltam nem jött be. Ja widgetet nem használok, de van akinek jó ha van. A wp-nél, iOS-nél nincs.
Egyébként amit annál a résznél összhordott az író abból is látszik, hogy mennyire elfogult a wp meg a nokia mellett.
Kijelző: Nagyobb a Lumia. És? Van akinek ez pont hátrány van akinek ez előny. Ez megintcsak szubjektív.
Arról meg még semmit sem tudni, hogy melyiknek szebb a képe. Majd ha megjelenik össze lehet hasonlítani. A felbontás nem minden. Vannak már más telefonok is amiknek van akkor felbontása,mint az iPhonenak, viszont sokkal csúnyább a képük.
Szín: Egyértelmű, hogy van akinek a színes cuccok kellenek, viszont ez leginkább a női vásárlókat célozhatja meg.
Egyébként ki az aki itt iPhone-os? Mert eddig szinte csak nokiásokat láttam ide írni. Meg én vagyok most épp droidos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!