IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érvek/Ellenérvek/Pozitívum/Negatívum /T-mobile -?
Megéri-e megvenni az új iPhonet? T-mobilos vagyok, október 1. után elérhető lesz valószínűleg 189.900 Ft-ért ha továbbra is előfizetéses maradok(2évig).
1, Szóval szerintetek megéri-e megvenni?
2, Milyen színbe, mivel sokat hallani a fekete festési hibáiról és fehéren mégis csak "jobban" mutat ha lekopik az alu. ...
3, Jobban járnék-e ha úgy venném, hogy 69.990 Ft-t lefizetek utána két évig havi 5000 Ft-t(0%thm), ez semmilyen előfizetéses csomaggal nem járna.
4, T-mobilba milyen netcsomag érné meg rá, rendszeres internet használat mellett.
5, Ha tudnék 125.000 Ft.- körül szerezni iPhone 4S-t jobban járnék vele, főleg az anyaghasználat miatt gondolkozom rajta.
A kérdés állandó, mindenképp 1-2 hetet még várok vele, minden véleményt meghallgatok, főleg olyanok véleménye érdekelne akik megvették/megkapták már az új iPhonet!
Bp meg hülyeséget ír (bár ő mindig az iphonet szidja) ciki részletre? Miért a 20 ezres samsung corbyt nem ciki akkor? Vagy Bmw venni ? Ha ki tudod fizetni a részletet miért ne fölöslegesen nem éri meg várni
Nem szídom, csak leírtam a véleményt kultúrált formában. Nem úgy, mint ti a samu procis IPhone-val szídjátok a samut. Ha nem lenne samu, lg, sharp, megnézném mit produkálnának. Legfőképp semmit. 20 ezres telefont nem vesznek részletre. Nekem is hasonló árkategóriás telefonom van, és mivel ki is használom, és kell is, nem csak divatból veszem meg, ezért EGYBE kifizetem. Sőt, elárulok még egy titkot, beletaláltál, bmw-m van (lehet k.csögözni miatta, nem hat meg). Képzeld, az sem hiteles.
1:29-nél szakadtam a csajon. Így ahogy olvasod fonetikusan:
iós hat.
De a másik pics@ se semmi. Észt azt nem adnak az iPhone mellé sajnos, pedig ezekre ráférne.
Én megvárom a következőt az hátha kinövi a gyerekbetegségeket. Jó nekem a 4S is.
209.890 a 16-os független ára.
Horror szerintem. Az én csomagommal 190e lenne ha vennék.
Sok idióta barom állat. Xd Még sorban állnak, vagy ülnek egy olyan telefonért, amit ha leejtesz úgy szét megy. Mintha földhöz vágtad volna. Xd
Ide iOS, oda iOS... Meg appok... Meg f@szomt tudja... Szerintem egy olyan hordozható, elektromos eszköz amit hurcolnak használnak. Az alap, hogy nem mennyen tropára ha leejted. Szó mi szó jó telefon az iPhone, tetszeni nekem is tetszik. És az iOS, az én szememben is jó software. De ilyen árban és karosszériában...
Olyan minta vennél egy trabantot, mercedes motorral és belsővel. :d
Egy lumia 900 tulaj.
Nem tudom a Nokiások mire verik magukat ennyire.
Még mielőtt beszólna valaki nekem is az van Lumia 800-as.
De azért ezt a videót érdemes lenne megnézni.
Itt 1:57 környékén úgy szarrá törik a 900-as kijelzője, mint a huzat. Pedig még csak nem is magasról ejtik le.
http://www.youtube.com/watch?v=NyrN0kR7VjM
Szóval mielőtt annyira sztároljátok azt a telefont, hogy nem törik nem ártana tisztában lenni a dolgokkal.
Jah persze ilyenkor lényegtelen. Meg nincs is elfogultság. De fogadni merek, hogy még egy i5 drop tesztet sem néztél meg. Azt senki nem mondta egyébként, hogy nem bírják, de azt sem lehet mondani, hogy az i5 minden eséstől azonnal törik.
Ha meg megnézed a videót akkor ott is vannak elég szép sérülések a 920-on.
i5: Konkrétan amikor földhöz vágja a legutolsó jelenetnél akkor törik be a kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!