Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érve...

MyDrox17 kérdése:

IPhone 5 - Vásárlás/Érték/Érvek/Ellenérvek/Pozitívum/Negatívum /T-mobile -?

Figyelt kérdés

Megéri-e megvenni az új iPhonet? T-mobilos vagyok, október 1. után elérhető lesz valószínűleg 189.900 Ft-ért ha továbbra is előfizetéses maradok(2évig).

1, Szóval szerintetek megéri-e megvenni?

2, Milyen színbe, mivel sokat hallani a fekete festési hibáiról és fehéren mégis csak "jobban" mutat ha lekopik az alu. ...

3, Jobban járnék-e ha úgy venném, hogy 69.990 Ft-t lefizetek utána két évig havi 5000 Ft-t(0%thm), ez semmilyen előfizetéses csomaggal nem járna.

4, T-mobilba milyen netcsomag érné meg rá, rendszeres internet használat mellett.

5, Ha tudnék 125.000 Ft.- körül szerezni iPhone 4S-t jobban járnék vele, főleg az anyaghasználat miatt gondolkozom rajta.

A kérdés állandó, mindenképp 1-2 hetet még várok vele, minden véleményt meghallgatok, főleg olyanok véleménye érdekelne akik megvették/megkapták már az új iPhonet!

2012. szept. 26. 20:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Neked az, másnak meg más. Más SGS3-at vesz, megint más i5-öt megint más HTC One-X-et és még sorolhatnánk. Mert neki az a jobb. Akinek pl nem kell ilyen nagy tepsi az biztos, hogy eleve kilövi a 920-at. Ennyi.

Csak azt nem tudom, hogyha a kérdező az iPhone-ról kérdezett, akkor mi a fenének kell bejönni ide a sok trollnak és téríteni, hogy de a 920 vagy ez vagy az a droid az jobb?

Ő iPhone-t akar kész ennyi. Sosem értettem, hogy egyesek minek akarnak téríteni embereket. Aki az iPhone-t sztárolja máshol ugyanígy azt sem értem meg. Félreértés ne essék.

2012. szept. 29. 18:08
 32/33 anonim ***** válasza:
Jól van mit vered itt a nyálad. Ha a kérdező annyira ájfont akar, akkor miért nem éjszakázott ő is a többi idiótával a mamutba. Egyébként ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, ki is írta, hogy mindig is Iphonet használt. Akkor meg nem mind egy, mennyen azt vegye meg. Vagy ha bizalmatlan vele, akkor mennyen egy Apple fórumra.
2012. szept. 29. 22:30
 33/33 anonim ***** válasza:
Még én verem a nyálam? Ti jöttetek hittéríteni.
2012. szept. 30. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!