Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?
-.-" isteneeem.....
Egy szóval sem mondtam ,hogy nem igaz, csak azt mondtam ,hogy nem teljes a teszt , mivel az iPhone jellemzésénél nagyon hanyag munkát végeztek.
Méghogy ez pártatlan teszt lenne?
A Lumia 920 még meg sem jelent. Vannak érdemei ez tény. De, hogy az iPhone-nál hátrányként hozzák fel azt, hogy új csatlakozót kapott (10 év után az apple lecserélte) az már vicc. A nokiához eleve nem is lehet ennyi kiegészítőt kapni mivel meg sem jelent.
De főleg azért nem mert nem egységesek a telefonjaik így nem is lehet hozzá annyi kiegészítőt gyártani.
Viszont az iPhone mellett egyértélmű és komoly előny, hogy egységes a telefon és könnyű hozzá bármit kapni.
Emlékszem, hogy amikor én az egyik telefonomhoz kerestem tokot kb a 10. üzletben találtam olyat amibe belefért rendesen.
A vezeték nélküli töltésnek meg, hogy mennyi előnye lesz vagy lesz-e egyáltalán értelme azt majd a felhasználók, meg a tapasztalatok eldöntik. Most még mindenki el van tóle ájulva. Én nem. Egy tuti nekem nem kéne, mert én rengeteget használom töltőn is a telefont.
Az NFC az még mindig gyerekcipőben jár. Majd a piac eldönti, hogy mi lesz vele a jövőben. Az elemzések szerint nem mostanában fog robbanni. Bár az ötlet az jó. Kérdés, hogy mennyire fog ez hiányozni az iPhoneból vagy lesz-e tényleg akkora előnye a Lumianak, hogy benne van?
Az akkumlátorról még semmit sem tudni.
Az, hogy papíron mit mond a gyártó az az esetek 99%-ban NULLA valóságtartalommal bír a napi használatban.
Kamera egyértelmű: Lumia jobb. De ez megint egyéni igény, hogy kell-e valakinek ilyen kamera. De ha benne van ártani nem árthat. Az iPhoneban azért fejleszthették volna.
wp: Egy olyan rendszernél nem nehéz előre lépni ami jelenleg az összes versenytárs mögött kullog.
Barátnőmnek 710-e van elég sokat használtam. Gyors meg minden, de még bőven van mit fejlődnie, mert eléggé le van még maradva.
Ha meg már azt nézzük, hogy a wp hogyan működik akkor droidból bármikor csinálok wp-t csak egy Launcher kell hozzá. Kipróbáltam nem jött be. Ja widgetet nem használok, de van akinek jó ha van. A wp-nél, iOS-nél nincs.
Egyébként amit annál a résznél összhordott az író abból is látszik, hogy mennyire elfogult a wp meg a nokia mellett.
Kijelző: Nagyobb a Lumia. És? Van akinek ez pont hátrány van akinek ez előny. Ez megintcsak szubjektív.
Arról meg még semmit sem tudni, hogy melyiknek szebb a képe. Majd ha megjelenik össze lehet hasonlítani. A felbontás nem minden. Vannak már más telefonok is amiknek van akkora felbontása,mint az iPhonenak, viszont csúnyább a képük.
Szín: Egyértelmű, hogy van akinek a színes cuccok kellenek, viszont ez leginkább a női vásárlókat célozhatja meg.
Az android pedig olyan mintha egy kutya szájából tépték volna ki persze egy másolt rendszer nem is nézhet ki jobban.
Ha ennyire otthon vagy a témában, márpedig az postodből ez jön le, akkor tudhatnád, hogy a mobilpiac ugrásszerű fejlődését az Apple idézte elő, de ettől függetlenül nem másolták. Az android legvonzóbb megoldásai pont ellentétesek az iPhone azonos fronton alkalmazott megoldásaival.
i5: Nem, a képernyő nem karcolódik!!!
A hátlapra panaszkodnak, mert van akinek kopik és van akinek nem.
A kijelzővel még a szöget is be lehet verni. :)
http://www.youtube.com/watch?v=P29hq104WhQ
Törni törik mind sajnos. S3 is ha pofára esik törik, vagy ha a sarkára. Az i5-nek is meg van ez a hátránya. Annyi talán az előnye, hogy a kisebb kijelző kevésbé sérülékeny a tehetetlenségi erők miatt.
Viszont az, hogy törik vagy nem az nagyon lutri.
Láttam olyan videót ahol az S3 hamarabb tört, mint az i4S, máshol meg fordítva. Az i5 elég jól bírja a törésteszteket, csak a kopással vannak gondjai néhány embernek.
Azt egyébként nem tudom, hogy hol veszel i5-öt, mert mindenhol több hét a várakozási idő. Szóval ha olyat akarsz akkor is legalább 3 hét mire megkapod az apple-től a Tnél nem tudni mikor lesz megint.
Én személy szerint már döntöttem, hogy i4-et veszek, ma néztem pont a T-s árakat. Mert nekem az bőven megfelel. Az i4S-ért nem adok 60e-el többet az i5-ért meg pláne nem adom majdnem a dupláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!