Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 vagy ZTE...

Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Indokot is kérek! Néztem már rengeteg tesztet, olvastam, kutattam de nem jutottam döntésre, hogy most meg éri-e várni a Nokiára vagy ZTE-re, vagy megéri-e most megvenni a Galaxyt vagy az iPhone-t.
2012. szept. 27. 21:43
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Itt tuti 100, hogy idővel fent lesz függetlenül is.

[link]

2012. szept. 28. 14:47
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy pár hülyeség amit itt leírtak:

"s3 megverte, one x megverte. Tényleg nagyon jó az IPhone 5. Főleg a térkép, az meg egyenesen kiváló szakemberek munkáját dicséri. A szomszéd utcáig nem bíznám magam rá."

S3 és az One x sem verte meg geekbench -adatok bizonyítják ,hogy jobb teljesítményt nyújt bármely jelenleg kiadott androidos készüléknél.A térkép pedig nagyon jól néz ki.Vannak benne még elírások , de azok könnyen javíthatóak.És persze ez nem droid amire örülhetsz ha 1 évig kapsz frissítést :D. Ez a kis hiba javítva lesz.

"Hiába hívják retinának az iPhonet, a lumia képpontsűrűsége 332 pont incsenként, az Iphone5 326 ppi szemben. "

Az iPhone-t azért hívják retinának mert nem látsz rajta pixeleket akármilyen közelről is nézed , ez a ppi pont megfelelő , ettől felesleges többnek lennie mert nem látod a különbséget.

Szerintem vagy az iPhone 5 öt vagy a Lumia 920 at válaszd.

Mind a 2 nagyon jó telefon.Én soha sem mondanék le az iOS ről. Mivel szerintem nincs jobb rendszer.De ettől függetlenül a winphone - nek is gyönyörű a kezelőfelülete és könnyű kezelni azt is. Az android pedig olyan mintha egy kutya szájából tépték volna ki persze egy másolt rendszer nem is nézhet ki jobban.

2012. szept. 28. 16:28
 13/58 A kérdező kommentje:
nos igaz meg tudom szerezni a 920-at de valamikor novemberben jelenik meg és addig nem tudok várni, de ha tényleg annyira jó telwfon ESETLEG meg tudom várni, de az iphone 5 nagyon kafa, árhoz képest a zte, az s3 meg jó nagykijelző és mégiscsak samsung :D
2012. szept. 28. 17:05
 14/58 anonim ***** válasza:
61%

Nekem pont azért nem kéne mert samsung. xd

Az iPhone 5 az valóban jó telefon. Ugyan ez a véleményem a lumia 920-ról. Én a lumiát fogom megvenni. Pont azért amit egyszer már leírtak, mert az iPhone sajnos nagyon sérülékeny. Hamar jelentkeznek a kopás nyomai rajta...

2012. szept. 28. 17:08
 15/58 anonim ***** válasza:
89%
920.
2012. szept. 28. 17:56
 16/58 A kérdező kommentje:
röviden: ami most van s3-t választanám (talán iphone5) ha várok és a közeljövőben: aakkor 920
2012. szept. 28. 18:27
 17/58 anonim ***** válasza:
57%
A 920 veri mindenben az i(akkor is mi vagyunk a legjobbak) Phone-t. [link] Tökéletes pártatlan összehasonlítás.
2012. szept. 28. 19:39
 18/58 anonim ***** válasza:
14%
Vegyél Xperia S-t, mert miért adnál ki többet, ha ez is ugyanezt hozza. De egyébként a felsoroltak közül S III vagy Iphone, mert nekem nem tetszik a WP(de ez csak személyes vélemény).
2012. szept. 28. 19:39
 19/58 A kérdező kommentje:
ige, ez nagyon jó teszt köszönöm!!
2012. szept. 28. 21:25
 20/58 anonim ***** válasza:
Én is a 920-ra szavazok. Bár ahogy olvastam a hozzászólásokat, te már rég eldöntötted hogy Samu s3-lesz a következő telefonod. De ha az tetszik, akkor az tetszik. c:)
2012. szept. 29. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!