Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?
Azért van egy pár hülyeség amit itt leírtak:
"s3 megverte, one x megverte. Tényleg nagyon jó az IPhone 5. Főleg a térkép, az meg egyenesen kiváló szakemberek munkáját dicséri. A szomszéd utcáig nem bíznám magam rá."
S3 és az One x sem verte meg geekbench -adatok bizonyítják ,hogy jobb teljesítményt nyújt bármely jelenleg kiadott androidos készüléknél.A térkép pedig nagyon jól néz ki.Vannak benne még elírások , de azok könnyen javíthatóak.És persze ez nem droid amire örülhetsz ha 1 évig kapsz frissítést :D. Ez a kis hiba javítva lesz.
"Hiába hívják retinának az iPhonet, a lumia képpontsűrűsége 332 pont incsenként, az Iphone5 326 ppi szemben. "
Az iPhone-t azért hívják retinának mert nem látsz rajta pixeleket akármilyen közelről is nézed , ez a ppi pont megfelelő , ettől felesleges többnek lennie mert nem látod a különbséget.
Szerintem vagy az iPhone 5 öt vagy a Lumia 920 at válaszd.
Mind a 2 nagyon jó telefon.Én soha sem mondanék le az iOS ről. Mivel szerintem nincs jobb rendszer.De ettől függetlenül a winphone - nek is gyönyörű a kezelőfelülete és könnyű kezelni azt is. Az android pedig olyan mintha egy kutya szájából tépték volna ki persze egy másolt rendszer nem is nézhet ki jobban.
Nekem pont azért nem kéne mert samsung. xd
Az iPhone 5 az valóban jó telefon. Ugyan ez a véleményem a lumia 920-ról. Én a lumiát fogom megvenni. Pont azért amit egyszer már leírtak, mert az iPhone sajnos nagyon sérülékeny. Hamar jelentkeznek a kopás nyomai rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!