Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 vagy ZTE...

Nokia Lumia 920 vagy ZTE Grand X In vagy Apple iPhone 5 vagy Sasmung Galaxy S3?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Indokot is kérek! Néztem már rengeteg tesztet, olvastam, kutattam de nem jutottam döntésre, hogy most meg éri-e várni a Nokiára vagy ZTE-re, vagy megéri-e most megvenni a Galaxyt vagy az iPhone-t.
2012. szept. 27. 21:43
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
0%
Nokia?! WTF? Ha telefont akarsz akkor Galaxy S III vagy Xperia S. Az IPhone 5 nem éri meg ennyi pénzért.
2012. szept. 27. 21:49
 2/58 A kérdező kommentje:
920 nagyon jó teló lesz, és azért az iphone 5 se egy kalap szar :D
2012. szept. 27. 21:57
 3/58 bp1985 ***** válasza:
29%
s3 megverte, one x megverte. Tényleg nagyon jó az IPhone 5. Főleg a térkép, az meg egyenesen kiváló szakemberek munkáját dicséri. A szomszéd utcáig nem bíznám magam rá.
2012. szept. 27. 22:07
 4/58 anonim ***** válasza:
0%
egyértelműen S3!
2012. szept. 27. 22:11
 5/58 zollerspy ***** válasza:
94%

NOKIA Lumia 920. Most 900-asom van, de tesztelem a 920-ast.

A fényképezője (Pure view technológiás) szuper, a vezeték nélküli töltő nagyon vagány, igaz nem tartozéka a csomagnak, külön kell megvenni. Gyors, nem akad. Sztem ár ér arányban mindet veri amit felsorotál.

2012. szept. 27. 22:55
 6/58 anonim ***** válasza:
0%

Az iPhone 5 egy 4 inches 4S térkép nélkül.

Amúgy teljes mértékben szubjektív, a szoftver dönt. Reggelig tudnám mondani a véleményem, tanácsaim, meglátásaim a 3 os-ről és azok összehasonlításáról, hogy mi a döntő a telefonválasztásnál, stb. Légyszives inkább olvass el pár tesztet. :D

2012. szept. 27. 23:27
 7/58 anonim ***** válasza:
66%
Nokia Lumia 920
2012. szept. 28. 08:49
 8/58 anonim ***** válasza:
89%

Én a lumiát venném. Az iPhonet lumiára cserélem majd január február környékén. :P

iPhone 5. Te most viccelsz, nem vagyok fanatikus Nokia fan, de azért én nem adnék annyi pénzt akármennyire iPhone. Főleg, hogy nincs olyan jó mint a Nokia. Ha van olcsóbb szintén minőségi alternatíva, akkor az ember minek venné a drágább, kevésbé jót. Kezdjük ott, hogy már a Nokia lumia 900-as is jobban bírja a fizikai strapát, mint bármelyik telefon! Személy szerint már csak azért sem venném meg a iPhont, mert ha leejted, annyi sérülés lesz rajta, mintha földhöz vágtad volna. xd Ez sajnos személyes tapasztalat! A Nokia pedig állítólag nagyon ellenálló anyagokból van összerakva, (amit meg is értek, az árnyékoló lapok miatt). Meg eleve a 900-assal is szöget lehet beverni a fába (az üvegével). Melyik telefon bírja még ezt? Jaaaj az S3 az is olyan egy kaki... Alapból a Sasmsung, mint cég nem szimpatikus. Meg hát az android is egy elbaltázott rendszer. A wp-t is csak azok fikázzák, akik soha nem használták! Amikor szervizben volt az iPhonom, akkor egy lumia 610-est használtam, egyáltalán nem olyan szörnyű, mint ahogy azt elmondják. Persze eléggé szado-mazo érzés volt az iPhone után a 610.

Speciel az S3-al hasonlítgatom tech.spec. alapján. ;) Úgy gondolom az iPhone-al feleslege összehasonlítani a lumia 920-ast. Az iPhonet, csak az idióta fanatikusok veszik majd meg. :) Hiába hívják retinának az iPhonet, a lumia képpontsűrűsége 332 pont incsenként, az Iphone5 326 ppi szemben. Kamerában a lumia egyértelműen a legjobb (de azért várjuk ki a független teszteket az értékesítések után). Valamint ott van még a rich recording, amivel a nagyon hangos dolgokat is torzítás nélkül tudjuk felvenni (ilyen sincs tudtommal se az i5-ben se az S3-ban, csak a Nokia 808-ban) A wp8 szinte minden szempontból felzárkózott a konkurenciával szemben, sőt van ahol előrébb jár...

S3 előnyei:

- kicsit nagyobb kijelző

- négymagos processzor (amit ki se használ...)

- Bluetooth 4.0 (mondjuk ez nekem nem fog számítani, de van akinek igen)

- memóriakártyával bővíthető

- szerintem olcsóbb lesz mindig is mint a 920

Lumia 920 előnyök:

- gyorsabb processzormag

- gyorsabb kijelző, nem mosódnak el a pixelek úgy mint S3/Iphone5

- nagyobb felbontású kijelző (retina)

- sokkal gyorsabb nyolcmagos GPU (az S3 négymagos és lassabb is, majdnem kétszeres a sebessége az Adreno 225-nek a Mali 400-hoz képest)

- sokkal gyorsabb adatforgalmazás, 4G

- sokkal jobb kamera (mégha ez nem is a 808 pureview) mind hang mind kép terén

- ingyenes full world pontos navigáció, nekem eddig a Nokia navija jött be a legjobban használhatóság tekintetében

- szerintem! sokkal szebb op.rendszer és végre nem kaotikus android (habár az ICS/Jelly Beam kezd olyan lenni, amilyennek kellett volna eleve)

- drót nélküli töltő, vagy indukciós, édes mindegy (de lehet majd kábelen keresztül is tölteni ha minden igaz).

Egyelőre ennyi. Személy szerint nagyon örülük hogy végre van a felső kategóriában kettő olyan alternatíva ami nem Iphone és közelítik a majdnem tökéletes készülék kategóriáját (ami ugyebár egy ideál).

2012. szept. 28. 12:16
 9/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg az előző bő véleményét :) a 920 kamerájáról már vannak tesztek. Az iphone 5 tényleg ár/érték arányban nem a legjobb. A galaxy S3 személy szerint nagyon bejön de tényleg nem használja ki azt a teljesítményt ami elvárható, és már rengeteg tesztet láttam, véleményt (mint az előző válasz) és videót, de még mindig nem jutottam döntésre mert mindegyik telefonban van valami jó. pl a nokiaának valami szuper kamerája van, az s3-nak rohadt jó hangbeszélős-mozgás programja van, a zte árhoz képest sokat tud főleg hogy 4.0-ás android van rata, az iphone pedig könnyen kezelhető operációs rendszere van, és viszonylag jól kihasználja a térkép 3D funkciójat.
2012. szept. 28. 14:30
 10/58 A kérdező kommentje:
most nézem hogy a 920 nem lesz a t-mobile kínálatában ezért ez sajnos kilőve mert nem leszek telenoros vagy vodafonos, és újonnan kártyafüggetlenül szerezni nem valami könnyű.
2012. szept. 28. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!