Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják hogy az iphone...

Miért mondják hogy az iphone szar?

Figyelt kérdés
Iphonom van 2G-m van bele esett a vizbe berepedt épernyővel,le ejtettem,megtapostam,becsuszott az ágy mögé,porba is eset,szoval nem vigyázok rá és minden muködik rajta.

2012. jan. 27. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

1. Mi ez a hülyeség, hogy ÜVEGBŐL IGEN ÜVEGBŐL hátlapot készíteni? Fossá, darabjaira törik, ha le ejtik tok nélkül.

2. Annyi pénzből 2x jobb telefont vennél (úgy mondom, hogy iphont használok). Nem rossz de egy közép-közép kategóriás mobil már utoléri... (gondolok itt a hardware részére + minőségre)

3. Régi iphonok jók de már a kutyának se kell, az újak szimplán szarok annyi pénzért.

2015. ápr. 17. 16:26
 62/67 anonim válasza:

Túlárazott, 40.000-es telefonnak jobbak a tulajdonságai, mint az Iphone 6 plus-nak...

Lehet, hogy gyors, de ez csak azért van, mert jól van optimalizálva, de a hardvere nem éri meg azt a 200.000 ft-ot.

A probléma még valamelyik felhasználókkal van, akinek hogyha nincs Iphone-ja az már csóró paraszt, és ha nem tudja másodpercenként töltögetni a seggét az Instagramra (ez igaz néhány androidosra is mondjuk...) akkor már sír.

Annyi lefele mutató ujjat raktok a kommentemre, amennyit csak akartok, ez csak az én véleményem.

2016. jan. 28. 17:53
 63/67 anonim válasza:

Volt ifosom. Nem lehet azt mondani hogy biztos nem használtam és azért mondom ezt. Egy kalap szar. Írsz egy sms-t beírom a szöveget a billentyűzetbe erre talán fél perc után sikerül is azt oda rakni ahova kell. Na mindegy a lényeg hogy gagyi, túlárazott szánalmas státusz szimbólum ez a szifon. Egy ifon 6 árából veszel két darab középkategórás androidos telefont, ami klasszisokkal gyorsabb és jobb is mint egy ájfon. Nekem jelenleg S6 Edge-m van, ami körül belül egy ifos 6-tal ér fel ÁRBAN.

Mit kapsz az ifontól ennyiért? HD gusztustalan kijelző?

Szabványosított nehogymástöltőjévelhasználdatelefont töltőt? Full hd ratyi, sötét kamerát? 1,2 mpx-es nevetséges fostalicska előlapi kamerát? 2 magos processzor meg 1giga ram 2016-ban? Szánalmas. És még sorolhatnám a hátrányait, és hogy MILYEN LASSÚ!

Mit kapsz egy S6 Edge-ben?

2K-s gyönyörűszép kijelző, 4k-s kamera amivel lélegzetelállító képeket csinálhatsz SÖTÉTBEN IS. Előlapon 5mpx-es 2k-s széles látószögű kamera a mai divatos Selfie elkészítéséhez. Egy darab laggolás/fagyás nélkül. (1 éve van már meg a készülék és nem tapasztaltam EGYSZER SEM!)

Jah és most jönnek a ifanok hogy ez kamu meg hogy gyors a szifon meg a játékok. Jaaa hogy az összes játék ifonra butítva van? Jaaa igen! :) 2magos processzoron meg egy hd kijelzőn csodálkozol hogy nem laggol egy játék? Pedig még így is van néhány ami laggol :DDDD Vicc az ájfon. És veszik mert akkor vagy csak menő ha ilyen gyötrelem telefonod van. :D Várom a válaszokat! :)

2016. júl. 21. 11:15
 64/67 anonim válasza:
Ha iPhone 7-et vagy egy Nokia telefon között kellene válaszanom akkor a Nokiát választanám, azon van jack bemenet.
2016. szept. 13. 21:35
 65/67 anonim válasza:
Ja és lehet a bluethootot normálisan használni, lehet vele sms-t írni, hívni. Viccet félretéve (iPhone-t) ajánlom a kínai (nem klón) telefonokat, olcsók, a hardverük nagyon jó, és a prostikat is szűri, oda se mennek hozzád.
2016. szept. 13. 21:38
 66/67 anonim ***** válasza:
Mert az iPhone 5-től kezdett értelmes telefonokat gyártani talán még a 4s belefér de addig az összes 1 rakat szar volt.
2016. szept. 16. 06:46
 67/67 anonim válasza:
Nem az iPhone szar hanem a rákos adatkábel g3chi amit kapsz hozzá. Lószart nem ért, tönkremegy a semmitől is/szétrohad stb és ahhoz képest még drága is pótolni.
2019. dec. 22. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!