Iphonom van 2G-m van bele esett a vizbe berepedt épernyővel,le ejtettem,megtapostam,becsuszott az ágy mögé,porba is eset,szoval nem vigyázok rá és minden muködik rajta.
Számomra ios lazán veri a androidot és kinézetre is jobbanbejön képernyőkjének meg nagyobb a felbontása az nem szakvélemény de ne akard meg magyarázni hogy mennyivel faszább az s2
2012. jan. 29. 12:35
32/67 anonim válasza:
Azért mert már azon a szinten van hogy egy androidos Sony Ericsson jobb nála
2012. jan. 29. 21:33
33/67 anonim válasza:
Miért lenne a sony jobb? mondjuk ezt te se tudod de mivel neked az van most azalegjobb
2012. jan. 29. 23:58
34/67 anonim válasza:
komolyan szánalmas itt pár ember :D tisztelet a kivételnek. sztem itt a többség levegőbe beszél aki leszólja a droidot na de mind1. Én megmondom őszintén nem volt még iphonom. symbianos telefonom és jelenleg androidos htc-m van. de használtam az összes típust nem is keveset. van a családban 4s is. kinézetre nem rossz szerintem. az IOS is jó stabilitás szempontjából. De nem túlzottan testreszabható. én megértem ha valakinek jó így. nekem kicsit egyhangú. de azért az ios-nek van néhány gyermekbetegsége :D 4-től lehet váltani "háttérképet" ami inkább menükép. bluetooth nem használható teljesértékűen. mindent itunes-al kell szonkronizálni. szép a kijelzője, nem rossz a kamera sem. De viszont az árképzésük felháborító. nem vagyok oda túlzottan a samsungért sem, de sztem jobb ár/érték arányú. na meg azon más rendszer fut. lehet hogy valakinek ez nem szimpatikus. de mint tudjuk kinek a pap...
2012. jan. 30. 20:01
35/67 anonim válasza:
Mert egy sznob baromság, azért. Vegyetek valami normális telefont 30 K alatt, avval is tudtok netezni, telefonálni, könyvet olvasni, zenét hallgatni, de nem égetitek magatokat.
2012. máj. 14. 09:09
36/67 anonim válasza:
ki mondta ezt neked? taposd azt szájba aki ilyet mond! az iPhone a legjobb telefon. az iOS nagyon zárt. és? ha jó a rendszer minek kéne belenyúlkálni? optimizálása tökéletes, az android katasztrófa. 600MHz-4magos 1.5Ghz prociig van belöle, de igy is akad.
szerintem meg vigyázz az iPhonedra, mert meg kell becsülni, hogy van :D nekem 2 éve fáj a fogam egy ájfonra, csak anyagilag nem állok úgy:(
2012. jún. 13. 22:04
37/67 anonim válasza:
itt isteníted az iphone pedig nincs is és szidod az androidot pedig gondolom +100 androidos telefonod se volt. Persze ilyenkor szokták mondni hogy bár probáltam ki de ez elég unalmas már. Nekem van androidos telefonom és nem akad sőt gyorsabb mint az iphone és még olcsóbb is volt. Másik dolog hogy 3.5 colon nem jó játszani és videót nézni mert kicsi + nincs benne flash és fm radio se.
2012. jún. 14. 13:14
38/67 anonim válasza:
Kik mondják? :)
Az elképesztő hype tényleg zavaró lehet, de normális ember csak nevet rajta. Van aki bedől és akár hitelt is hajlandó felvenni azért, hogy lehessen egy ilyen telefonja, kifizeti a többszörösét a valódi értéknek, mert beleverték a fejébe, hogy az almás a legmenőbb-legjobb-leglegleg. Kb 20ezer ft-ból megvan egy ilyen teló a gyártónak, a vételár efölötti részéből aztán lehet tovább gerjeszteni a hype-ot, nyomni a reklámot, építgetni a futurisztikus központot és a Világ legnagyobb (tőzsdén levő) cégévé válni. Kb 660milliárd dollár az Apple értéke, ehhez már muszáj tömegmanipulálni. Ja a fentiek természetesen nem csak az iPhone-ra, de az iPad-ra, iPod-ra és a gyártó számítógépeire is vonatkozik...na meg az iTunes-ra.
utolsó én szerintem is túlárazott az iphone 5 de ettől függetlenül más 140 ezer okostelefon is ennyibe kerül te itt nem az anyagot fizeted meg hanem a szoftvert + gyorsaságot+ nevet de az nem csak az iphone van így hanem s3 vagy xperia S nél is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!