Iphonom van 2G-m van bele esett a vizbe berepedt épernyővel,le ejtettem,megtapostam,becsuszott az ágy mögé,porba is eset,szoval nem vigyázok rá és minden muködik rajta.
amúgy meg mi az hogy neméri meg?? persze reálisan nem éri meg de ha van rá pénzem miért ne?? a 60 ezres armani ing se éri meg vagy a 20 milliós bmw sem hiszen 1 6 milliós kocsi szinte már minden igényt kielégít annál drágább is csak arrajó hogy villogj vele de ezeket nem szidjátok mert most divat lett szidni az applet... nem vok apple van de volt droidom is utáltam szarul van rá optimizálva csomóminden amég az iphone 1 játékot csak az iphone csinálnak addig 100 telefon van amin android fut és nem fog mind1iken akadás nélkül futni mindenprogram
2012. jan. 28. 17:05
22/67 anonim válasza:
Köszi 57%-os nagyon sokat tettél hozzá... Tényleg nem a megapixel számít, hanem pl a vaku minősége, szenzor mérete, stb, ami SEMMIVEL nem jobb a konkurenciájénál.
Az, hogy "valamilyen" Samsung leesik és eltörik sokat nem mond. Lehet az egy 25 ezres Mini is. De egy Gorilla Glasses S2 kijelzője biztos, hogy nem törik be egy sima eséstől. Szerencse kérdése... kétszázakárhányezer forintért egy telefon ütésállósága k#rvára ne legyen szerencse kérdése. És mint mondtam, az, hogy a tied túlélt egy esést még nem vigasztalja a sok ezer embert akiké nem.
Az meg, hogy az S2 túl nagy... Ez olyan mintha egy nagycsaládos embert arról akarnál meggyőzni, hogy egy Mini Cooper jobb neki mint egy Skoda Superb. Mások az igények, ettől még nem lesz egyik sz@rabb mint a másik.
2012. jan. 28. 17:17
23/67 anonim válasza:
Oké, te közben nagyon eltértél a témától... Én leírtam, hogy miért szídják (amúgy teljesen jogosan) az iPhonet. Ezekért. Ez volt a kérdés. Erre válaszoltam, mind tök jogos érv. Hogy neked ez nem tetszik, az egyéni szoc. problem.
Nem lett divat szídni. Mutogatni az.
Amúgy igen, nem éri meg megvenni... Van rá pénzed? Jó neked, vedd meg. Attól még nem érte meg, attól hogy nem gond kifizetned még nem éri meg a pénzét (bár van egy tippem, hogy neked anyu-apu hozta össze).
2012. jan. 28. 17:25
24/67 anonim válasza:
,,De egy Gorilla Glasses S2 kijelzője biztos, hogy nem törik be egy sima eséstől. Szerencse kérdése... kétszázakárhányezer forintért egy telefon ütésállósága k#rvára ne legyen szerencse kérdése.,,
Az iPhone (4,4s) - en is Gorilla Glass van
2012. jan. 28. 20:56
25/67 anonim válasza:
mekkora csicskák vannak itt ha tényleg akkora ész vagy akk nem szidnátok az Apple-t nézted már h az Apple termékek vitték a pálmát nekem igen Iphone-om van de nem mutogatásért vettem nagyon megérte a 200k olyan appok gamek vannak rá és arrol nem is beszélve h nem fagy be mint az andorid tudom milyen az egy rakás fos androidos telom volt ezelött szart se ért pedig az egyik állitolagos felső kategoriá telonak volt kiirva most vettem az Iphone-t nagyon megvagyok elégedve nem bántam meg
2012. jan. 28. 21:05
26/67 anonim válasza:
nem hiszek neked nekem meg se minim van és még ez sem fagyott meg...jössz itt a játékokkal meg stb a 99% megvan androidra is meg pl egy s2-n tegrás játékok is futnak emulátorral egyszerűen gyakorlatilag nincs olyan amit ne lehetne androidon megoldani de ha aztmondod h. neked szar volt az lehet h. mér?? azért mert vagy olcsó fos volt(alsókategóriás, szarból nemlehet várat építeni) vagy szimplán csak láma vagy és nem értesz hozzá nemtudsz rárakni egy task killert egy jobb romot egy jobb launchert meg még sorolhatnám ez ilyen...megkíván néha egy kis hozzáértést de pl egy htc sensation a sense-vel és társaival talán még ennyit sem...és az iphone nem rossz de ha hozzámvágnák az utcán egy 4s-t akkor eladnám vennék belőle egy sensation xe-t és még maradna is pénzem és egy olyan mobilom lenne amit nem a hülyéknek találtak ki....
2012. jan. 28. 21:14
27/67 anonim válasza:
20:56
Az iPhone-okon nem Gorilla Glass van. Igazából az Apple titkolja, hogy mi, valószínűleg valami saját fejlesztés, de nem valami nagy szám.
A 21:05-ös kommentjére reagálni se kívánok, egyértelmű trollkodás.
2012. jan. 28. 23:20
28/67 anonim válasza:
nemigazán szoktak az ilyesmik érdekelni mert hát a normális ember ha vesz valami értéket arra vigyáz....de nagyon ámulatba ejtett az első álltal linkelt törésteszt video ahol a 4s repityára tört az s2 meg karcolásokkal megúszta.....szal há nemtoom gyerekek de 200+ os teló jobban törik mint a feleannyiba kerülő ugyanolyan jó(ha nem jobb) mobil....ennyiért minimum asgard pajzsokat képzelek el rajtuk...
2012. jan. 29. 01:42
29/67 anonim válasza:
Akkor vegyél s2 mert az nem törik annyira amúgy meg lehet tokot venni iphonehoz is és akkor téleg nem törik el... az hogy nagy 1 telefon szerintem nem előny mert már nem fér el a zsebembe akkor egyből vegyé tabot mert az még nagyobb nem azt mondom jó ha kicsi pl xperia mini nagyon kicsi de a s2 meg sensation meg már túl nagy 1 iphone pont jól néz ki... de lehet szidni az iphone nem ti döntitek el nem is én majd az eladások és a profit e dönti melyik a jobb amit jelenleg az apple vezet. Am a kérdés az volt szar e az iphone nem az hogy ér e 60 ezerel többet mint mondjuk az s2
2012. jan. 29. 01:56
30/67 anonim válasza:
mindenki maga el tudja dönteni h neki mekkora kell....nincs szükségük a te szakvéleményedre miszerint az iphone az adonisz....van akinek meg az is kicsi...kár ezen csámcsogni. Azt elhiszem h tokban nem törik de itt nem erről van szó hanem h miért van az h a 130 as kibírta a 250 ezres meg megsemmisült? Egyáltalán tudsz mondani valami kézzelfogható dolgot amivel mindenki szemében EGYÉRTELMŰEN többet nyújt mint az olcsóbb konkurencia?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!