Miért mondják hogy az iphone szar?
Figyelt kérdés
Iphonom van 2G-m van bele esett a vizbe berepedt épernyővel,le ejtettem,megtapostam,becsuszott az ágy mögé,porba is eset,szoval nem vigyázok rá és minden muködik rajta.2012. jan. 27. 21:28
1/67 anonim válasza:
Mert tudod akinek nincs és nem is lesz az irigységből mondja
2/67 anonim válasza:
Valoszinuleg azert mert rengeteget reklamozzak es dicserik, de vannak olyan telefonok amik tultesznek rajta, mint pl a samsung galaxy s II
3/67 anonim válasza:
Igen az van hogy drága,fel van fújva h hú Apple.Közben meg nem éri meg az árát.Ahogy már írták előttem van a Galaxy S II ami messze jobb,ráadásul olcsóbb is.
Na meg egy rádiót nem tudnak beleszerelni az Iphone-ba :D
na m1. nem szar telefon csak nem éri meg ugye azt a pénzt amit kiadnak érte az emberek.
4/67 anonim válasza:
Nem szar, de durván túlárazott, természetesen az alma logó miatt. Jobb és olcsóbb alternatíva pedig van. Persze az almások nyugtatgathatják magukat azzal, hogy a többi csak irigykedik, de a tény az tény.
5/67 anonim válasza:
Jah,meg a tablettok is jol fel vannak fujva, pedig semmivel sem tudnak tobbet, mint egy atlagos iphone, csak annyi, hogy akkora mint egy "malomko", es meg a zsbembe se fer el:))
6/67 anonim válasza:
igazából már az iPhone - t szidni divattá vált , televan ez az oldal android fan okkal ,akik még életükben nem fogtak a kezükben iPhone -t és leszarozzák. Szerintem a legjobb teló a világon (mármint a 4s).
7/67 anonim válasza:
2g már téleg szar de maga az iphone a legjobb telefon csak a sok anti iphone os aki nem tudja megfizetni szidja :D s2 meg van olyan gyors mint a 4s viszont szerintem maga a teló nem jobb nem csak a gyorsaság számmit hiszen nem veszed észre hoy 10mp vagy 10.55 mp tölt be az oldal. Én nem vennék galaxy mert túl nagy a kijelzője , és androidot nem szeretem azon kivül hogy minden ingyen rá szerintem szar... legtöbb telon szarul van optimizálva és a jobb telokon is hajlamos befagyni vagy néha szagatni
8/67 anonim válasza:
nem szar az iphone. Az S2 árba és hardvereswn jobb, de hiába erösebb hardver, ha szoftver és UI szar. Az iphone legalább megadja a felhasználói élményt. Amúgy az apple olyan mint a nokia, csak más szoftverrel és designal. Iphone 3gs-töl felfele éri meg venni mert azok kapják a supportot. IOS rendszer nekem nagyon tetszik csak hát a föképernyö :S
9/67 anonim válasza:
engem nem zavar hogy nicns főképernyő eddig se nagyon használtam :D
10/67 anonim válasza:
télleg nem nagyon éri meg az iphone az árát iphone 4s.em van 64gbos azt hittem hűha azt közbe sehol semmi nem azt mondom hogy rossz telefon de ha már ennyi pénzt kiad érte az ember akkor legyenek már rajta a dolgok ingyenesek ennyibe jó az android hogy ingyenes rajta egy csomó dolog + ha egy csengőhangot be akarok állitani 2 koppintás és kész iphonenál töltsd le ezt menj itunesra konvertáld stb stb ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!