Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják hogy az iphone...

Miért mondják hogy az iphone szar?

Figyelt kérdés
Iphonom van 2G-m van bele esett a vizbe berepedt épernyővel,le ejtettem,megtapostam,becsuszott az ágy mögé,porba is eset,szoval nem vigyázok rá és minden muködik rajta.

2012. jan. 27. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 Panda Péter ***** válasza:
86%
nekem nem a telefonnal van bajom, hanem a gusztustalan méretű HYPE-pal, ami körülveszi.
2012. jan. 27. 23:45
 12/67 anonim ***** válasza:
6%
úristen vettél 300 ezerért telefont és utána azért sirsz mert 200ft 1 alkalmazás?? ha annyira nem akkarod ki fizetni jb zd és minden ingyen mint mint az androidonál de az android előnyei abba hogy alapból ingyenes rá minden ki is merült... ugyan ott a testeszabhatotság de szerintem 1 androidos menü sokkal rondább mint az alap iphoné
2012. jan. 28. 00:06
 13/67 anonim ***** válasza:
54%
nem azé sirok csak tod mindenhova regisztrálsz pénzért engem nem nagyon izgatnak az alkalmazás árai én csak mondtam egy példát ha akarom letöltöm 4000ezerért is az alkalmazást tehát nem azzal van a gond csak egy rohadt drága telefon a semmiért szerintem !!!!!
2012. jan. 28. 00:17
 14/67 anonim ***** válasza:
50%
nem szar de pofátlanul sokat kérnek érte és itt irigységről szó sincs nekem ink egy sensation kéne a szifon egyszerűen jailbreak nélkül szar de még utána is pl miazmár h szaros itunesokon keresztül kell rámásolnom a zenéimet? biztos túl bonyolult lenne ha adattár módban megismerné a gép és igen én miután megvettem akár ezt akár egy droidot nemvagyok hajlandó még 200 forintot sem fizetni LOL először levágnak aztán még fejegetnek na álljon má a qva fákjás gyászmenet
2012. jan. 28. 01:33
 15/67 anonim ***** válasza:
50%
utolsó pontosan :) nagyra képzelte magát eza steve jobs aláirom télleg jól össze rakott telefon szép a képe a kamerája gyors is de ez mind csak az iphone 4.től indul az elődjei mind vackok volt 3gs.m kiakartam venni a zsebemből és felül fogtam meg a hangszorójánál és berepedt az egész képernyő tehát ennyit az egészről..... sok pénz egy olyan telefonért ami nem éri meg mostmár énis belátom amikor megfogtam haverom galaxy s2.ét azis szép és gyors és megéri az árát az iphone pedig nem .....
2012. jan. 28. 10:41
 16/67 anonim ***** válasza:
33%
sok okos :D szerintetek ha ilyen szar lenne és nem érni meg az árát ahogy leirnátok miért az apple döntöt rekord profitot miért nem a nagy samsung az s2 vel??? ha 1 árba lenne az s2 meg a 4s akkor az emberke többsége 4s venne külföldön legtöbb helyen nem sokat számít aza + 80 ezer ft Androidot utálom mert nekem olyan semmilyen az egész telefon menüje haveromnak van és sokszor szagat illetve befagy pedig nem szar telója van. Amúgy meg nem tudom miért jó szidni az iphone igen túlvan árazva ahogy minden márkás cuc is túl van mennyetek és szidjátok a Armanit vagy vmi más túlárazott márkát
2012. jan. 28. 12:09
 17/67 anonim ***** válasza:
49%

A rekord-döntögetés relatív. A legtöbb eladott okostelefont a Samsung produkálja, a világ jelenleg leggazdagabb cége pedig a Google. Nyilván, ha iOS rendszerrel is kijönne egyszerre több gyártó (vagy maga az Apple), más designnal, akkor az aktuális iPhone se lenne olyan nagy számban eladott telefon. Másrészt ennyiért már elvárná az ember, hogy a telefonban legyen TÉNYLEG minden a legjobb. Pl:

-Kamera (Nokia N8 mindmáig porba alázza. És ne gyertek azzal, hogy egy telefonba minek! Ennyi pénzért legyen)

-Ne törjön. És pláne az újabbak csinálják, aminél már tényleg elvárható lenne annyi technológiai fejlődés, hogy egy betonnal találkozást túléljen. És az, hogy a tietek véletlenül kibírt egyatomháborút is, nem vígasztalja meg a többi sokezret akiké még egy zsebből kicsúszást sem. Mert az Apple cuccok törnek. Ez tény.

-Másfél év után az Apple tudjon már egy új dizájnt kitalálni. Komolyan mondom, mikor megláttam, hogy a 4s tökugyanúgy néz ki mint a sima 4 sírva röhögtem volna. Ha már "magamutogatós" telefont vesz az ember, látszódjon rajta egyből, hogy "igen b@zmeg, ez a legújabb, legdrágább high-tech sz@r ami van".

Tehát mint már mondtam, az iPhone nem szar. Egy k#rva jó telefon... lenne legalább 60 ezerrel olcsóbban.

De mindegy, a nép veszi mert jó a reklámja.

2012. jan. 28. 13:10
 18/67 anonim ***** válasza:

utolsónál a pont

Ha már kb 2x annyiba kerül akkor miért nem csinálják meg a legjobbra?? akkor még eséje sem lenne egy droidfannak sem a specifikációval dobálózni meg stb mindíg azzal jöttök h. ha kiadunk egy telóér 200+ ezret akkor már egykét programot is megtudunk rá venni de ezzel a gondolatmenettel felruházva én azt várom h. tény alkossák meg a leggjobbra ahol már nem csak a találgatás meg gagyi ios optimalizáltabb stb dumával jönnek (nyilván a legjobb androidos mobilok is vannak olyan gyorsak hanem gyorsabbak) hanem egyértelműen el lehet dönteni h. melyik a jobb...mert amíg ez így megy addig tényleg a droidból olcsóbbat jobbat lehet csinálni és olyant ami ugyazt tudja stb...addig egysszerűen NEM ÉRI MEG....

2012. jan. 28. 13:25
 19/67 anonim ***** válasza:
az iphonet egy dologra veszik Nadzolásra ennyi nekem mindigis iphonom volt de én nem ugy megyek az utcán vele hogy felteszem hogy mindenki lássa hogy nekem mim van .... a legtöbb ember pedig ezért veszi ahogy nézem a villamost budán mindenki igy tolja meg elöttem szolokkal egyet értek a motrola defyt megtudták csinálni ütésállová akkor az iphonet mértnem tudják megcsinálni ? +8megapixeles kamera az miii ??? ennyi pénzért csak 8 mininmum 12 legyen már benne könyörgöm nem csinál olyan szép képet aza 8megapixel és ezt főleg a gépen látom mert a telon nem....
2012. jan. 28. 14:29
 20/67 anonim ***** válasza:
teis sokat értesz a kameránál nem csak a mp számít a desingnál meg annyit hogy ez 1 okos telefon a galaxy s2 és majdnem így néz ki de nekem nem tetszik mert túl nagy iphone meg pont jó törésről meg annyit ejtetem le már az iphoneom és nem lett baja haverom leejtete vmelyik telóját ( vmilyn samsung) és el tört a kijelző szóval szerencse kérdése is hogy épp eltörik e vagy nem. a apple meg azért drága mert minden márkás cucc drága csak most divat lett szidni az applet
2012. jan. 28. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!