Miért mondják hogy az iphone szar?
A rekord-döntögetés relatív. A legtöbb eladott okostelefont a Samsung produkálja, a világ jelenleg leggazdagabb cége pedig a Google. Nyilván, ha iOS rendszerrel is kijönne egyszerre több gyártó (vagy maga az Apple), más designnal, akkor az aktuális iPhone se lenne olyan nagy számban eladott telefon. Másrészt ennyiért már elvárná az ember, hogy a telefonban legyen TÉNYLEG minden a legjobb. Pl:
-Kamera (Nokia N8 mindmáig porba alázza. És ne gyertek azzal, hogy egy telefonba minek! Ennyi pénzért legyen)
-Ne törjön. És pláne az újabbak csinálják, aminél már tényleg elvárható lenne annyi technológiai fejlődés, hogy egy betonnal találkozást túléljen. És az, hogy a tietek véletlenül kibírt egyatomháborút is, nem vígasztalja meg a többi sokezret akiké még egy zsebből kicsúszást sem. Mert az Apple cuccok törnek. Ez tény.
-Másfél év után az Apple tudjon már egy új dizájnt kitalálni. Komolyan mondom, mikor megláttam, hogy a 4s tökugyanúgy néz ki mint a sima 4 sírva röhögtem volna. Ha már "magamutogatós" telefont vesz az ember, látszódjon rajta egyből, hogy "igen b@zmeg, ez a legújabb, legdrágább high-tech sz@r ami van".
Tehát mint már mondtam, az iPhone nem szar. Egy k#rva jó telefon... lenne legalább 60 ezerrel olcsóbban.
De mindegy, a nép veszi mert jó a reklámja.
utolsónál a pont
Ha már kb 2x annyiba kerül akkor miért nem csinálják meg a legjobbra?? akkor még eséje sem lenne egy droidfannak sem a specifikációval dobálózni meg stb mindíg azzal jöttök h. ha kiadunk egy telóér 200+ ezret akkor már egykét programot is megtudunk rá venni de ezzel a gondolatmenettel felruházva én azt várom h. tény alkossák meg a leggjobbra ahol már nem csak a találgatás meg gagyi ios optimalizáltabb stb dumával jönnek (nyilván a legjobb androidos mobilok is vannak olyan gyorsak hanem gyorsabbak) hanem egyértelműen el lehet dönteni h. melyik a jobb...mert amíg ez így megy addig tényleg a droidból olcsóbbat jobbat lehet csinálni és olyant ami ugyazt tudja stb...addig egysszerűen NEM ÉRI MEG....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!