Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én vagyok ilyen, vagy...

Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?

Figyelt kérdés
Nem rég megbeszéltük, hogy milyen telefont fogok kapni karácsonyra! Én egy érintőset szerettem volna, de azt mondta az egyik sz ülőm, hogy nem jó olyat ne kérjek! Kiválasztottunk egy telefont és azt mondták, hogy megbeszélik a Jézuskával! És jobban belegondolva tényleg nem bírom az érintőképernyőt! Belegondoltam, hogy mi van akkor ha elejtem? Dobhatom ki az egészet! Én nekem egyszerűen hiányozna az érintőképernyőröl valami! Olyan támasztékszerű! Mellesleg sokkal jobban megbízom a sima nyomógombos fajta NOKIA telefonokban! Mások is így vannak ezzel, vagy csak én nem szeretem az érintőképernyőt? Meg nekem furcsa lenne az az üresség! Más is így van ezzel?
2011. nov. 22. 18:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Majd szólj, ha a te érintőképernyős telefonod 4 éves lesz!

Én ugyan nem a 46-os válaszló vagyok, de azért szólok, hogy itthon van 2 PDA 5 évesek, meg egy GPS is ami már megvan legalább 4 éve. Nagyon rosszul hiszed, hogy az érintőkijelzős dolgoknak rövid az élettartama.

2011. nov. 27. 13:13
 52/59 anonim ***** válasza:
a szmogriadó nem a szeméttől van,te szar!
2011. nov. 27. 14:28
 53/59 A kérdező kommentje:

52-es válaszoló!:

Milyen gyerekes válasz!

2011. nov. 27. 14:39
 54/59 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Én nem vitatkozom tovább a semmiért, a kérdést itt le is zárom, nem kérek több választ!
2011. nov. 27. 14:41
 55/59 anonim ***** válasza:
47%
Ezt meg kell ünnepelni!
2011. nov. 27. 16:03
 56/59 anonim ***** válasza:

Valahogy én most szégyenkezek a HTC-mmel komolyan.

Nekem egy nagyobb képernyős típus van, barátnőmé kissebb, egyik bátyámnak Windows Phone 7 Nokia van, bátyámnak Xperia, nővéremnek valamilyen Xpress music, apámnak iPhone 3G és Motorola Defy+...

Apám gyakorlatilag ráállt arra a szerencsétlen telefonra motorral egy bőrtokban, és a kijelző teljesen ép...

A HTC-met kijelzővel ejtettem a földre 1szer, ráesett egy fémdarabra ami eltörte 1 foltba, máskor pedig semmi baja nem lett javítás után.

Ezek a telefonok a felsőbb kategória, de a Nokia semmi jót nem csinált manapság, mikor az érintős Nokiak voltak akkor vettem először érintőst (iPhone 2G) de mindkettőt utáltam, így csak egy Sony E. PDA-t használtam inkább...

a Nokia már nem a régi, fogadd el, ne osszad a hülyeségeid, ne akarj pl. egy HTC One X-et szembe rakni egy Nokia gombos szutyokkal...

2012. jún. 22. 11:17
 57/59 anonim ***** válasza:

elnézést*

mikor a gombos Nokiak.

Ja és csak cáfoljam az állításod: HTC Touch HD ;D keresztapám fiókjába még ma is működő képes állapotban pihen .

2012. jún. 22. 11:21
 58/59 nyarierik123 ***** válasza:
Nekem egy 2005-ös pda-m van otthon és tökéletesen működik. Néha az érintős dolgok jobban bírják mint a gombosak(egyébként utálom a gombos telefonokat!)
2017. ápr. 7. 05:45
 59/59 anonim ***** válasza:

2007-es érintőkijelzős telefonom használom a mai napig, igaz hogy akkut egyre nehezebb találni bele, de kiválóan működik.

Ha nem vigyáznak rá, teljesen mindegy milyen telóról van szó, összetörhet, széteshet, beázhat. Sajnos ezzel együtt kell élni. A régi készülékek esetén a gyártók azért gondoltak arra is hogy a garanciaidőn túl is működjön. Mára már ez nem szempont.

2017. ápr. 7. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!