Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?
Majd szólj, ha a te érintőképernyős telefonod 4 éves lesz!
Én ugyan nem a 46-os válaszló vagyok, de azért szólok, hogy itthon van 2 PDA 5 évesek, meg egy GPS is ami már megvan legalább 4 éve. Nagyon rosszul hiszed, hogy az érintőkijelzős dolgoknak rövid az élettartama.
52-es válaszoló!:
Milyen gyerekes válasz!
Valahogy én most szégyenkezek a HTC-mmel komolyan.
Nekem egy nagyobb képernyős típus van, barátnőmé kissebb, egyik bátyámnak Windows Phone 7 Nokia van, bátyámnak Xperia, nővéremnek valamilyen Xpress music, apámnak iPhone 3G és Motorola Defy+...
Apám gyakorlatilag ráállt arra a szerencsétlen telefonra motorral egy bőrtokban, és a kijelző teljesen ép...
A HTC-met kijelzővel ejtettem a földre 1szer, ráesett egy fémdarabra ami eltörte 1 foltba, máskor pedig semmi baja nem lett javítás után.
Ezek a telefonok a felsőbb kategória, de a Nokia semmi jót nem csinált manapság, mikor az érintős Nokiak voltak akkor vettem először érintőst (iPhone 2G) de mindkettőt utáltam, így csak egy Sony E. PDA-t használtam inkább...
a Nokia már nem a régi, fogadd el, ne osszad a hülyeségeid, ne akarj pl. egy HTC One X-et szembe rakni egy Nokia gombos szutyokkal...
elnézést*
mikor a gombos Nokiak.
Ja és csak cáfoljam az állításod: HTC Touch HD ;D keresztapám fiókjába még ma is működő képes állapotban pihen .
2007-es érintőkijelzős telefonom használom a mai napig, igaz hogy akkut egyre nehezebb találni bele, de kiválóan működik.
Ha nem vigyáznak rá, teljesen mindegy milyen telóról van szó, összetörhet, széteshet, beázhat. Sajnos ezzel együtt kell élni. A régi készülékek esetén a gyártók azért gondoltak arra is hogy a garanciaidőn túl is működjön. Mára már ez nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!