Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?
Belegondoltam, hogy mi van akkor ha elejtem? Dobhatom ki az egészet!
Az enyém esett már egy párszor kijelzőre. Egyszer meg én magam vágtam be a szekrénybe, de az érintőképernyő köszöni szépen jól van. Semmi baja neki. Sehol egy karc, vagy repedés. Ennyi előnye azért van a Gorilla Glass-nak. Elég sok mindent kibír.
Ha elejted, és sérül a képernyő, akkor oly mindegy, megrokkant.
Az ritka, hogy az érintő elromlik a kijelző meg jó marad..
A nyomógombos kijelzőt is összetörheted, nem értem az összefüggést.
Egyébként pedig próbálj ki egyet. Ha nem tetszik akkor nem tetszik, nem erőszak a disznótor.
Mennyi pihent agyú ember van!
1! Én nekem volt egy NOKIA 5130-as XPressMusic-om és strapabíró volt! És akkor azt is mondjátok már meg nekem okosok, hogyha vízbe ejtem, akkor sem megy tönkre a képernyője? És ne gyertek nekem olyannal, hogyha Sony Ericsson XPeria Active-ot vegyek! Nem vagyok hülye a mobiltelefonokban! 2-3 év jobb esetben 4 év és behal az érintőképernyő! Ja és SAMSUNGOT nem veszek! LG-t végképp nem! ZTE azt sem (érintőképernyő csere 25,000 ft) egy szóval nem veszek semmi mást egyelőre csak NOKIA márkájút! Kiváncsi lennék arra, hogy egy 850mAH-ás aksival mennyi ideig bírná az érintős telefon! Mert a mostani nagyon gagyi fekete-fehér képernyőjű telefonom remekül bírja! Sőt! Az 5130-as telefonban meg 1020mAH-ás aksi volt! Azzal mennyi ideig bírná egy érintőképernyős telefon? Wifi használatával, zene, plusz játék és hívás? Szerintem, jó ha kibírja egy töltéssel 4 napig! Én akartam WIFI-s telefont ráébresztettek, hogy felesleges! Miért? Mert internetezni a gépen kell! Ott van a 21,6 colos képernyő, azon kell internetezni! GPS-t hol használom? Nem utazok idegen városokba! 1-2 havonta egyszer akkor is családdal! Facebook-om nincs! Google Plus-om van ami újabb mint a Face tehát minek facebook! Egyébként meg mondjátok már meg akkor, hogy miért ne vegyek NOKIA márkájú mobiltelefont? Mert Symbian van rajta? És azt is tudja valaki, hogy miért Symbian? És, hogy miért nem raknak rá Androidot? Mert én ezeket tudom! és azt is, hogy ez valószínüleg meddig fog tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!