Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én vagyok ilyen, vagy...

Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?

Figyelt kérdés
Nem rég megbeszéltük, hogy milyen telefont fogok kapni karácsonyra! Én egy érintőset szerettem volna, de azt mondta az egyik sz ülőm, hogy nem jó olyat ne kérjek! Kiválasztottunk egy telefont és azt mondták, hogy megbeszélik a Jézuskával! És jobban belegondolva tényleg nem bírom az érintőképernyőt! Belegondoltam, hogy mi van akkor ha elejtem? Dobhatom ki az egészet! Én nekem egyszerűen hiányozna az érintőképernyőröl valami! Olyan támasztékszerű! Mellesleg sokkal jobban megbízom a sima nyomógombos fajta NOKIA telefonokban! Mások is így vannak ezzel, vagy csak én nem szeretem az érintőképernyőt? Meg nekem furcsa lenne az az üresség! Más is így van ezzel?
2011. nov. 22. 18:11
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

ha nokia fan vagy vegyél 1 szar symbianos izét.

ha nemkell épintöképernyő,és akarsz 1 hülye telót akkor nokia c3-00 (ez van nekemi,karácsonyig..aztán samsung galaxy s.éljen az android)

amúgy blackberry,

2011. nov. 22. 21:23
 32/59 A kérdező kommentje:
Nokia X3-00
2011. nov. 23. 10:47
 33/59 anonim ***** válasza:
akkor már inkább n9-et vegyél.az legalább nem olyan szar,mint az x3
2011. nov. 23. 14:40
 34/59 anonim ***** válasza:
szerintem te nem értesz egyáltalán a telefonokhoz és hülye kérdésre ne várj normális válaszokat... ÉS hány éves vagy? 7-8 ?? mert az írásaidból ítélve nem nagyon lehetsz több. és amelyik telón rendes OPrendszer van és érintős e nagyon várj arra hogy kibírjon 4napot mert azokat minden nap(másnap) tölteni kell mert az dolgozik nem úgy mint egy fekete-fehér kijelzős telehon amin csak hívni bírsz. És WIFI-s teló azért kell mert nem lakunk barlangba mint te és mi szoktunk netezni. Nem csak akkor amikor otthon vagyunk.(email nézés(mert nekünk jönnek olyanok is mármint ha tudod mi az), face, beszélgetés, unaloműzés)
2011. nov. 23. 16:31
 35/59 A kérdező kommentje:
27-es válaszoló! Köszönöm!
2011. nov. 23. 18:27
 36/59 A kérdező kommentje:

De egy normális telefonnak az a lényege, hogy telefonálni tudjon! És éppen ez az!

Hogy egy telefonnak bírni kell!

Ha mér kitalálták ezt az okostelefon dolgot akkor legalább raknának bele egy 3000mAh-es aksit! Amivel megy vagy 7 napot! 1 részt! Én nem akarok N9-et!

1: Iszonyat drága, annyit nem ér nekem egy telefon!

2: Nem is tetszik!

3: Néztél már róla egy tesztet? Össze van nyomva az egész!

http://www.youtube.com/watch?v=AtIh4WLvsq4

Ha elromlik cserélik az egészet az OK! De mi van ha a lejár a 2 év garancia, és utána hirtelen bedöglik 1-2 hónap múlva! Beviszed csinálják meg, azt mondják, sajnáljuk ezt nem lehet megjavítani max egy csere, ami egyenlő egy új telefonnal!

4: Zenehallgatásra használnám így fontos a jó minőségű hangszóró! (tudom a sony ericsson- nak jobb a hangszórója, de nekem ez tetszik)

5: Megbízom benne mert NOKIA és X sorozatú amely a XPress Music-ot egészíti ki!

5: Ez vvan most a legjobb árban! Szép a kinézete, X sorozat, NOKIA, és fejlettebb rendszerrel rendelkezik mint az 5130-as telefonom aminek tulajdonképpejn örülök, mert elegem van abból, hogy a doodle-jump nem indul el az 5130-on! Ne gyere nekem szoftverfrissítéssel, mert már volt frissítésen, és a gépen egy frissítő programmal ellenőriztem, és nincs, hozzá újabb szoftver!

2011. nov. 23. 18:38
 37/59 A kérdező kommentje:
1:20-nál! NEM IS LEHET SZÉTSZEDNI A KÉSZÜLÉKET!
2011. nov. 23. 18:41
 38/59 anonim ***** válasza:

Ha mér kitalálták ezt az okostelefon dolgot akkor legalább raknának bele egy 3000mAh-es aksit! Amivel megy vagy 7 napot!

Nem menne el 7 napot se még egy akkora aksival. Átlagban 1500-as aksival szerelik (tudom van kisebb meg nagyobb, de átlagban ugyanaddig húzza az összes 1 töltéssel) az okostelefonokat. Ha használják őket akkor 1 napnál tovább nem bírják. Intenzívebb használat során meg még kevesebb is mint 1 nap alatt lemerülnek. A 3000mAh aksival ezt az üzemidőt átlag használattal fél, talán egy nappal hosszabbítaná meg, intenzív használat során ugyanúgy lemerülne nap végére. Itt alapjában véve új akkumulátor technológiára lenne szükség.

4: Zenehallgatásra használnám így fontos a jó minőségű hangszóró! (tudom a sony ericsson- nak jobb a hangszórója, de nekem ez tetszik)

A fülhallgatóval hallgasd a zenét telefonon, ne a saját hangszóróján. Így aztán tök mindegy, hogy milyen minőségű hangszórót raknak bele egy telefonba.

5: Megbízom benne mert NOKIA és X sorozatú amely a XPress Music-ot egészíti ki!

Nem kiegészíti, hanem folytatja az xpress musicot.

2011. nov. 23. 18:54
 39/59 A kérdező kommentje:

Ja persze! Főleg amikor egyátalán nincs nálam a fülhallgató!

Az 5130-as telefonnak annak aztán volt hangszórója!

2011. nov. 23. 18:59
 40/59 anonim ***** válasza:
Ha nincs nálad fülhallgató akkor ne hallgass zenét. Vagy ha már hallgatsz akkor az ne az utcán/tömegközlekedés stb. tedd hanem otthon. De akkor meg már ott van a gép, meg a hifi amin lehet zenét hallgatni. Megéri az a fülhallgató.
2011. nov. 23. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!