Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?
ha nokia fan vagy vegyél 1 szar symbianos izét.
ha nemkell épintöképernyő,és akarsz 1 hülye telót akkor nokia c3-00 (ez van nekemi,karácsonyig..aztán samsung galaxy s.éljen az android)
amúgy blackberry,
De egy normális telefonnak az a lényege, hogy telefonálni tudjon! És éppen ez az!
Hogy egy telefonnak bírni kell!
Ha mér kitalálták ezt az okostelefon dolgot akkor legalább raknának bele egy 3000mAh-es aksit! Amivel megy vagy 7 napot! 1 részt! Én nem akarok N9-et!
1: Iszonyat drága, annyit nem ér nekem egy telefon!
2: Nem is tetszik!
3: Néztél már róla egy tesztet? Össze van nyomva az egész!
http://www.youtube.com/watch?v=AtIh4WLvsq4
Ha elromlik cserélik az egészet az OK! De mi van ha a lejár a 2 év garancia, és utána hirtelen bedöglik 1-2 hónap múlva! Beviszed csinálják meg, azt mondják, sajnáljuk ezt nem lehet megjavítani max egy csere, ami egyenlő egy új telefonnal!
4: Zenehallgatásra használnám így fontos a jó minőségű hangszóró! (tudom a sony ericsson- nak jobb a hangszórója, de nekem ez tetszik)
5: Megbízom benne mert NOKIA és X sorozatú amely a XPress Music-ot egészíti ki!
5: Ez vvan most a legjobb árban! Szép a kinézete, X sorozat, NOKIA, és fejlettebb rendszerrel rendelkezik mint az 5130-as telefonom aminek tulajdonképpejn örülök, mert elegem van abból, hogy a doodle-jump nem indul el az 5130-on! Ne gyere nekem szoftverfrissítéssel, mert már volt frissítésen, és a gépen egy frissítő programmal ellenőriztem, és nincs, hozzá újabb szoftver!
Ha mér kitalálták ezt az okostelefon dolgot akkor legalább raknának bele egy 3000mAh-es aksit! Amivel megy vagy 7 napot!
Nem menne el 7 napot se még egy akkora aksival. Átlagban 1500-as aksival szerelik (tudom van kisebb meg nagyobb, de átlagban ugyanaddig húzza az összes 1 töltéssel) az okostelefonokat. Ha használják őket akkor 1 napnál tovább nem bírják. Intenzívebb használat során meg még kevesebb is mint 1 nap alatt lemerülnek. A 3000mAh aksival ezt az üzemidőt átlag használattal fél, talán egy nappal hosszabbítaná meg, intenzív használat során ugyanúgy lemerülne nap végére. Itt alapjában véve új akkumulátor technológiára lenne szükség.
4: Zenehallgatásra használnám így fontos a jó minőségű hangszóró! (tudom a sony ericsson- nak jobb a hangszórója, de nekem ez tetszik)
A fülhallgatóval hallgasd a zenét telefonon, ne a saját hangszóróján. Így aztán tök mindegy, hogy milyen minőségű hangszórót raknak bele egy telefonba.
5: Megbízom benne mert NOKIA és X sorozatú amely a XPress Music-ot egészíti ki!
Nem kiegészíti, hanem folytatja az xpress musicot.
Ja persze! Főleg amikor egyátalán nincs nálam a fülhallgató!
Az 5130-as telefonnak annak aztán volt hangszórója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!