Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én vagyok ilyen, vagy...

Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?

Figyelt kérdés
Nem rég megbeszéltük, hogy milyen telefont fogok kapni karácsonyra! Én egy érintőset szerettem volna, de azt mondta az egyik sz ülőm, hogy nem jó olyat ne kérjek! Kiválasztottunk egy telefont és azt mondták, hogy megbeszélik a Jézuskával! És jobban belegondolva tényleg nem bírom az érintőképernyőt! Belegondoltam, hogy mi van akkor ha elejtem? Dobhatom ki az egészet! Én nekem egyszerűen hiányozna az érintőképernyőröl valami! Olyan támasztékszerű! Mellesleg sokkal jobban megbízom a sima nyomógombos fajta NOKIA telefonokban! Mások is így vannak ezzel, vagy csak én nem szeretem az érintőképernyőt? Meg nekem furcsa lenne az az üresség! Más is így van ezzel?
2011. nov. 22. 18:11
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Zene hallgatás, játék? Ejnye, ejnye, de hisz te mondtad, hogy: "De egy normális telefonnak az a lényege, hogy telefonálni tudjon!"
2011. nov. 23. 19:25
 42/59 anonim ***** válasza:
Igy van ahhogy az elozo hozzaszolo is irta... Itcan ne hallgass kihangositva zenet mert non gaz. Mennypit szannal a telora? 5-6000et ??mert nem ugy tunik hogy ki is hasznalnad de megint megkerdezem mert meg nem jutott el odaig: HÁNY ÉVES VAGY?
2011. nov. 23. 23:18
 43/59 A kérdező kommentje:
Igen! De nekem nagy hobbim a zenehallgatás! Ha meg telefont veszek akkor meg fejletebbet veszek mint az 5130-as telefonom! Na meg szebbet is!
2011. nov. 24. 08:15
 44/59 anonim ***** válasza:
de most hogy van ez? utcán hallgatsz zenés hangszórón?vagy otthon hangszórón nem használsz fülest? Utcán szerintem ne hallgass zenét hangszórón és a fülessel mindegyik ugyan úgy szól. De mivel azt írtad hogy nem szereted a fülest ezért gondolom hogy otthon halgatnád róla a zenét de szerintem oda meg felesleges mert ott a géped a "Ott van a 21,6 colos képernyő, azon kell internetezni!"(zenét is hallgatni. ha meg zene a hobbid vegyél hangfalat nem való neked modernebb teló mert ismétlem hogy egyáltalán nem használod ki a telefonáláson kívül arra meg jó a régi telód is.Ugyan azt bírsz rajta csinálni mert mint írtad nem kell WIFI (nem kell teló mert a régin sincs) NEm kell érintő(mert eltörik ha elejtem -.-"), tehát azene hallgatáson kívül nem kell semmi rajta...
2011. nov. 24. 17:39
 45/59 A kérdező kommentje:
Igen igen igen! Ezzel az a gond, hogy én ezt este szoktam hallgatni az ágyban meg reggel ha korán kelek fel és nincs kedvem visszaaludni! A régi 5130-as telefonom meg zárlatos! Gépet meg nem fogom bekapcsolni este!
2011. nov. 24. 18:09
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Számodra tökéletes telefon : [link]
2011. nov. 26. 15:34
 47/59 anonim ***** válasza:

Az egésznek az értelmét nem értem. Egyszer azt mondod, hogy nem kell érintőképernyős, egyszer egy komplett kiselőadást adsz a nokia történelméről. Most hogy is van ez?? Amugy az lejött, hogy te 0-24-ben otthon ülsz azért nem akarsz wifis telefont, és ezért tudsz hangszórón zenét hallgatni. Ja és hátha én sikerrel járok:

HÁNY ÉVES VAGY?!?!?!

2011. nov. 26. 15:44
 48/59 anonim ***** válasza:
amúgy ha körül nézel,rajtad kívül már mindenkinek érintőse van!de te maradjál le a szar gombos telefonoddal,aminek egyetlen előnye a zenehallgatás!
2011. nov. 26. 19:46
 49/59 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, melyik telefon bírja tovább! Majd szólj, ha a te érintőképernyős telefonod 4 éves lesz!
2011. nov. 26. 20:41
 50/59 A kérdező kommentje:

46-os válaszoló!

Tudod, most az országban pár helyen szmogriadó van! És ez a sok benzingőztöl van! és ha lehet akkor csökkentsük a környezetszennyezést még pedig a szemét eltávolításával! Más szóval! te olyan ritka egy szemét, hogy szelektíven kéne gyűjteni téged!

2011. nov. 26. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!