Csak én vagyok ilyen, vagy más sem szereti az érintőképernyős telefonokat?
Figyelt kérdés
Nem rég megbeszéltük, hogy milyen telefont fogok kapni karácsonyra! Én egy érintőset szerettem volna, de azt mondta az egyik sz ülőm, hogy nem jó olyat ne kérjek! Kiválasztottunk egy telefont és azt mondták, hogy megbeszélik a Jézuskával! És jobban belegondolva tényleg nem bírom az érintőképernyőt! Belegondoltam, hogy mi van akkor ha elejtem? Dobhatom ki az egészet! Én nekem egyszerűen hiányozna az érintőképernyőröl valami! Olyan támasztékszerű! Mellesleg sokkal jobban megbízom a sima nyomógombos fajta NOKIA telefonokban! Mások is így vannak ezzel, vagy csak én nem szeretem az érintőképernyőt? Meg nekem furcsa lenne az az üresség! Más is így van ezzel?2011. nov. 22. 18:11
11/59 anonim válasza:
akkor minek tetted fel a kérdést?
amúgy érintősben tényleg nem jó a Nokia, de a gombosban legjobb a világon!
12/59 anonim válasza:
Na jó, most már biztos, hogy nem értesz a telefonokhoz.
13/59 A kérdező kommentje:
Istenem!!
2011. nov. 22. 18:50
14/59 A kérdező kommentje:
11 válaszoló! Végre valaki aki támogatja a NOKIA-t!
2011. nov. 22. 18:51
15/59 A kérdező kommentje:
És ti miért vesztek okostelefont?
2011. nov. 22. 18:52
16/59 anonim válasza:
De csak a gombos nokiákat támogatom!
Érintőbe eléggé mélyponton vannak, symbiannal az élen!
17/59 anonim válasza:
Mindenki elismeri, hogy a gombos nokiák nagyon jók voltak, de azt azért ne mond nekem, hogy a tízen egy néhány éveddel olyan sokat tudsz a gyártóról.
18/59 anonim válasza:
Jólvan kedves kérdező. Ossz csak minket, legyél hülye. Motorola DEFY és nem megy tönkre benne semmi, garantálom neked.
19/59 anonim válasza:
sok ilyen ember van a gyakori kérdéseken?
20/59 A kérdező kommentje:
Látom nem rakjátok ki a neveteket! Ezt félreérteve! Utolsó válaszolónak üzenem: Sajnos itt az a gond, hogy te is azok közé az emberek közé tartozol!
2011. nov. 22. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!