IPhone 4S vagy SGS2? melyiket vegyem?
Izlések, és pofonok. Azt vedd meg ameik OS. jobban tetszik.
A hardware ugyan az a 2 telefonba, szoval csak a rendszer más...
nekem sgs2-őm van, és bár nagyon jó dolog az android, és szerintem sokkal több lehetőség rejlik benne mint az iOS-ben, kicsit kivan a f*szom vele, hogy lelassul egy idő után és csak factory resettel vagy romolással javítható a dolog. Ez minden androidos telefonra igaz.
ellenben az iphone 4-et azért nem venném, mert 1.0 az egész telefon, öröm boldogság, ha átállítom a hátteret, és ezzel meg kell elégedni..
A 4S magasan hazavágja a Samsung műanyag sz@rját. Ha egy kicsit is adsz a minőségre kívül-belül, elfelejted a Samsungot.
u.i.: Nincs iPhone-om, nem azért írtam, amit írtam.
4S ez nem kérdéses....
Látszik is, hogy már kezdenek csillapodni itt az Apple fikázó samsungmániákusok.. Már nincs mivel menözniük :)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:19
Nem akarsz egy kicsit csendbemaradni? Valaha vettél magadnak telefont? Van élő összehasonlításod egy iphone, illetve másik telefon között? Elolvasod a teszteket? Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!