IPhone 4et szeretnék venni. Tudok 1 srácot akinek nem eredeti van ami annyiban különbözik az eredetitől hogy nem micro sim kell bele 3MP a kamera és nem 32GB a memója hanem kevesebb kb 20. Neki is olyan Szerintetek mi legyen? Vegyem vagy ne?
Figyelt kérdés
IPhone 4et szeretnék venni. Tudok 1 srácot akinek nem eredeti van ami annyiban különbözik az eredetitől hogy nem micro sim kell bele 3MP a kamera és nem 32GB a memója hanem kevesebb kb 20. Neki is olyan van és minden órán ideadja játszani tök olyan mint az eredeti tudásra és külsőleg is azt mondta dobozosat 14 e ért tud hozni bontatlanul. Szerintetek mi legyen? Vegyem vagy ne?2011. okt. 20. 06:34
2/17 anonim válasza:
... Valamint nem iOS van rajta, ezerszer gagyibb anyagokból van "összerakva", stb. 14000Ft-ből egy rendes iPhone doboza nem jön ki. Egyszerűbb lett volna azt mondania, hogy "úgy néz ki mint egy iPhone 4, de amúgy semmi más közös nincs bennük".
3/17 anonim válasza:
" 14000Ft-ből egy rendes iPhone doboza nem jön ki."
Te komolyan azthiszed, hogy olyan drága az iphone előállítási költsége? A dobozt kb 30 fillérbe kerül előállítani, a telót meg 30 ezerbe. Ehez hozzáveszzük az adókat és kb 45-50-be kerül az Apple-nek a teló. A többi haszon
4/17 anonim válasza:
Akárhogy nézzük, 14k-ért egy sima telefont se nagyon kapsz meg, szóval tuti van a dologban valami turpisság. Próbálj pontosan utánajárni milyen teló is ez pontosan.
5/17 csapacsupa válasza:
6/17 anonim válasza:
hehe, az Androidon ingyenes az A. Birds
7/17 anonim válasza:
NEEEEEEEEEEhogy megvedd. Itt egy hasonló Iphone klón tesztje olvasd el: [link] Olvasd végig (több oldalas) és ha még mindig van kedved hozzá akkor vedd.
8/17 anonim válasza:
"Emögé ugyanis három LED-et tettek (elvileg kéket, de mindegyik kicsit más árnyalatú), amik elvileg a hátlapon lévő Apple logót lennének hivatottak megvilágítani. Sajnos a srácok valamit elrontottak, mert a hátlap nincs kimarava a logó helyén és a felfestés is hiányzik, így sajnos működés közben a remek fényjáték rejtve marad."...ROFL
9/17 A kérdező kommentje:
Nos amit én szeretnék venni fémből illetve üvegből van, van a hátulján alma , láttam már eredeti iPhone 4 est (tesómnak eredeti van !!!!) tehát tudom mien az amikor először megláttam azt hittem eredeti nézegettem ma is van rajta iTunes minden megvan csak a fent leírtak a mások szerintem jó vétel lenne de még nem vagyok biztos benne
2011. okt. 20. 17:19
10/17 anonim válasza:
Hát nekem marhára gyanús ez... Szerintem biztos nem eredeti, hanem valami kínai másolat. Ilyen olcsón nem kapsz te semmilyen iPhone-t... Maximum 2G-set, amit már sehol se támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!