Miben különbözik a kapacitív és a rezisztív kijelző?
A rezisztív a fizikai nyomást érzékeli, a kapacitív az ujjad és a érintőernyő közötti kapacitást. Elméletileg nem is kell hozzáérni, csak elegendően közel tartani, ez persze néhány század milliméter.
Télen ezzel gond van, a kesztyű nem az ujjad, mások az elektromos tulajdonságai..
Azt mondod jobb a rezisztív?
Zöld pacsi ment. :)
Itt minden levan írva róla amit tudni érdemes:
Hogy jobban értsd:
Kapacitív > rezisztív
10:28 vagyok..
Én ott nem mondtam, hogy jobb a rezisztív.
Saját tapasztalom viszont 6 évre, vagy 8 kütyüre visszamenőleg, hogy nekem az jobb volt, ma nekem is kapacitív van.
Soha, semmi gondom nem volt a rezisztívvel, ceruzával nagyon jó, sokkal könnyebb írni, mint az ujjammal, rajzolni (képernyőre írni), meg jegyzetelni viszont csak a ceruzával lehet. Sokkal finomabban lehet kezelni.
Majd nekem esnek, hogy sokkal korszerübb a kapacitív, meg hülye vagyok, meg ehhez is van "ceruza", de számomra megtapasztalva nem hordoz előnyöket a kapacitív.
Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!