Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?...

Melyik telefont vegyem meg? Iphone 4 Motorola defy Samsung galaxy S

Figyelt kérdés

Amire kellene internet skype navigáció telefonálni + strapabíró legyen!

Ami nem számít videó kamera kijelző tárhely

Melyiket érdemesebb megvenni jó ár-érték arány szerint?

Melyiket vennétek meg és miért? Mivel tud többet az amit ti választanátok?

Thx

2011. szept. 10. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
DEFY!
2011. szept. 10. 09:57
 2/14 anonim válasza:
76%
Ha az a fontos hogy strapabíró legyen talán a Motorola defy-t, mert a galaxy törékeny, és egyik ismerősömnek volt Iphone 4-e és 1x leejtette és a képernyő kettérepedt..
2011. szept. 10. 10:00
 3/14 A kérdező kommentje:

most olvasom hogy kijött a motorola defy+

Így már nem kérdés :)))

2011. szept. 10. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

iPhone 4: nagyon jó telefon, de az általad említett ár-érték aránynál, az én megítélésem szerint, a legrosszabb jelenleg a piacon. Ennyi pénzt kiadni egy telefonért teljesen felesleges, mert annyival nem tud többet egyik telefonnál sem hogy ennyi pénzt megérne.

Motorola Defy: Ár-érték arányban én ezt tartom jelenleg a legjobbnak. Írtad, hogy szempont a strapabíróság, itt egyértelmű hogy a Defy nyer az IP67-es szabvány miatt. Ütés,karc,vízálló. Nagyon megbízható, gyors telefon, és eléggé testreszabható ha az ember veszi a fáradtságot és kicsit utána néz a dolgoknak. Az alap 800 mhz-es órajelet fel lehet húzni lazán 1 ghz fölé. Egyetlen gond lehet számodra ennél a telefonnál, az pedig a Skype. Ugyanis nincs elől kamerája, tehát max kamera nélkül tudsz rajta.

(nincs hozzá hivalatols Android 2.3 de ezt is meg lehet oldani)

Galaxy S: ár-érték arányban közepesnek mondanám, erős gépezet. Ez a egyetlen amit még nem próbáltam sosem ezért átfogóbb véleményt erről nem tudok mondani.

A mai okostelefonoknál ugye adott az internet és a navigáció tehát azt mindegyik tudja. iPhone-nal az a tapasztalatom hogy azért veszi az ember mert az Apple termékeket preferálja, vagy mert egyszerűen csak divatolni akar. Én a helyedben a Defy-t választanám, az általad leírt szempontok szerint szerintem ez lenne a megfelelő választás, egyedül a Skype miatt tudnál bosszankodni, de ez nem azt jelenti hogy nem lehet használni csak videó nélkül. Remélem segítettem.

5/14 anonim ***** válasza:
79%
Hi Krisz! A Galaxy S-t vedd meg. A Defy-n magyar menü sincs meg a frissítései is karcsúak.
 6/14 csapacsupa ***** válasza:
79%
A Defy-ra egy magyar fejlesztő kiadta a WajkUI-t, ami egy főzött 2.3.5-ös MIUI ROM, magyar nyelvvel. Azzal együtt a Defy egy Isten.
2011. szept. 10. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Attól még, hogy az ittlévők 99%-a soha nem használt iPhone -t az éri meg a legjobban.

Volt iPhone-m, most Defy-m van, de egyértlemű, hogy az iPhone alegkorrektebb. VISZONT én a helyedben várnék mert ha megjelenik az iPhone 5 (nemsokár) akkor leesik az iPhone 4 ára, vagy ugyanennyiért már az újat kaphatod (amit aztán újabb fél évébe kerül lemásolnia a samunak)

2011. szept. 10. 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:
A Defy-t amúgy csak akkor vedd meg ha raksz rá CM7-et vagy valamilyen főzött romot, sajnos a gyári elég gyatra. CM7-el teljesen korrekt telóvá válik.
2011. szept. 10. 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
iPhone-t mondanám, mert tudásban és testreszabhatóságban is élen jár, viszont ahogy írtad neked nem fontos a kijelzö, kamera, tárhely, stb... Így szerintem felesleges lenne neked iPhone, valami egyszerübbel is jól ellennél :)
2011. szept. 10. 10:15
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

10:15

Az iPhone tesreszabható? :D Vicces gyerek vagy.

2011. szept. 10. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!