Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?...

Melyik telefont vegyem meg? Iphone 4 Motorola defy Samsung galaxy S

Figyelt kérdés

Amire kellene internet skype navigáció telefonálni + strapabíró legyen!

Ami nem számít videó kamera kijelző tárhely

Melyiket érdemesebb megvenni jó ár-érték arány szerint?

Melyiket vennétek meg és miért? Mivel tud többet az amit ti választanátok?

Thx

2011. szept. 10. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
utolsó: igen az iphone testreszabható :D Csak kell hozzá egy ici-pici "szaktudás"... Egyébként enélkül az Android is egy rakás sz*r... Android testreszabható, csak éppen lós*ar teljesítmény custom rom + kernel nélkül.
2011. szept. 10. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Drága utolsó, létom te is a rettentő okos ájfon fanboyok táborát erősíted, és bizonyára mindenki megbecsül a "szaktudásodért". Legközelebb akkor szólalj meg ha már fogtál a kezedben egy normális androidos telefont is.
2011. szept. 10. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

"Kedves" okostojás elöttem szóló.

Szerintem te pedig akkor szólj vissza nekünk, ha fogtál már a kezedben iPhone-t 2 percnél tovább és felfogtad, hogy mi hogyan müködik benne.

2011. szept. 10. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó, az ájfon egymolyan solog amit csak páran képesek felérni ésszel. Magyarázd el nekem miért jobb az ha óriási összeget adsz ki egy olyan készülékért ami se nem tud többet, kötöttebb is, és nem mellesleg egy árkategóriával olcsóbb okostelefonnal ugyanott vagy. Ezt moost halál komolyan kérdezem, kiváncsi vagyok a válaszodra.
2011. szept. 11. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!