Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe esett az Lg gt540...

Vízbe esett az Lg gt540 telefonom . Segítség mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kiszedtem az aksit száritottam egy kicsit utánna beraktam ahogy hozzáér a csatlakozójához azonnal bekapcsol de csak addig jut el, hogy kiirja hogy LG és úgymarad csak akkor tűnik el hogyha kiveszem az akksit. MOst feltettem a polcra mindent kivéve a telefont a telót rizsbe száritóm . Működni fog még?

Mit tudnék még tenni?

2011. máj. 28. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy SE K750i telóm úsztam a vízbe és Negyed óráig ott volt a zsebembe.

kiszáltam kivettem a telót tiszta buborék volt a kijelzője, nem kapcsolt be, kiraktam a napra 2 napig :) megint csak nem kapcsolódott be, kaptam egy új telót. eltelt egy év bekapcsoltam: semmi baja o.o :) tényleg így voolt

2011. máj. 28. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy elviszed a szolgáltatódhoz akinél vetted és megcsináltatod X összegért, mivel sajnos ez nem garancia alá eső probléma. Vagy hónod alá kapod és elmész egy GSM boltba ahhol szerelnek is és kifújatod magasnyomású levegővel. Ha ez segít mázlid van. Rízsből meg szedd ki csak koszosabb lesz a proci ha azt is szétkaptad... -.-' Ha rövidzárlatot kapott akkor viszont ajtókitámasztó vagy söralátét... :(
2011. máj. 28. 19:50
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Minek kell kapcsolgatni, miután beesett a vízbe? Azzal csak ártasz neki. Egyből a rizybe kellett volna raknod, nem kapcsolgatni. Remélem hajszárítót nem használtál. Amúgy az mehet fel vaterára alkatrésznek, több lesz a javítás, mint amennyniért veszel egy új telefont.
2011. máj. 28. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
A telefon teljes mértékben működik (:
2011. máj. 29. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!