Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom vízbe esett most...

A telefonom vízbe esett most mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nokia e51 es telefonom beleesett a vízbe megpróbáltam hajszárítóval kiszárítani de még mindig nem indul el)Tudom Ez volt a legnagyobb hülyeség amit csinálhattam de...

.Most mit csináljak?Segítsetek nagyon fontos

2010. szept. 18. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jó alaposan szárítsd meg, ne indítsd be!!!!!!!!!

1 NAPIG hagyd békibe

vagy esetleg reggel próbáld meg beröffenteni

2010. szept. 18. 20:13
 2/9 anonim válasza:
100%
Fogj egy műanyag dobozt, rakd tele rizzsel(igen rizzsel, nyers legyen) és hagyd úgy pár napig.
2010. szept. 18. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már sokszor írtuk itt a gyakorikérdéseken:

Ha víz éri a telefont ...

1. Akku ki azonnal, nem kikapcsolás.

2. Száraz meleg helyen 2 nap alatt kiszárad.

Sajnos a víz kapilláris ereje miatt könnyen bemegy a résekbe és nehezen jön ki.

Ha nem veszed ki az akkut, akkor a feszültség elgalvanizálja a rezet a vezetősávokról.

Nem gond a hajszárítós módszer, ha nem tartod túl közel, de a belsejében akkor is nehezen párolog ki a víz.

2010. szept. 18. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor beleesett egyből kaptam ki és ki is szedtem az akumlátor de sajnos szárítás után meg próbáltam párszor bekapcsolni :S Ez nagyon nagy baj?
2010. szept. 18. 20:49
 5/9 anonim válasza:
Nekem patakban landolt korábban a telóm, működött utána csak a világítás ment el, szerviz lett belőle...
2010. szept. 18. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Velem is történt ilyen,én a fűrdőben hagytam bepárásodott majd egy ideig pislogott a képernyő,majd egy idő után csak akkor ha úgy fordítottam a telefont végül meg egyszer kikapcsolt mert lemrült és nem akart bekapcsolni,szervíz lett belőle.Garanciás volt
2010. szept. 18. 21:28
 7/9 anonim válasza:
Vegyél újjat.
2010. szept. 20. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
rizsben szárítsd egy meleg helyen
2010. szept. 20. 21:57
 9/9 anonim válasza:

szedd szét,az akkut és a sim- kártyád tedd ki száradni.Rázd ki a telefonból a vizet(úgy rázd, hogy a lyuk legyen lefelé), hagyd pár órát száradni,majd az akku helyét hajszárítóval,vagy íróasztali kislámpával szárítsd meg.Éjszaka tedd be egy párna, vagy valami nedv szívó tárgy alá.Reggel tegyél vissza bele mindent és tedd fel töltődni.Ha nem indul be rakd főtlen rizsbe, vagy szárítsd tovább.

Nekem bevált!

2015. jún. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!