Foltos a telefonom képernyője mert vízbe ejtettem, lehet ez ellen tenni valamit?
Figyelt kérdés
Ma kapcsoltam be előszőr és úgy néz ki hogy működik csak lefagy és néha egy kicsit lassú. Most azért kikapcsoltam. Lehetséges hogy ezután még erromlik vagy nincs okom az aggodalomra?2010. júl. 10. 23:24
1/3 anonim válasza:
Szét kellett volna szedni és meleg, száraz helyen hagyni száradni egy hétig kb. Most szerintem már b@szhatod a telót, ha az elektronika bekrepált, vehetsz újat, mert a szervizelés több, mint egy új mobil.
2/3 A kérdező kommentje:
1,5 hétig száradt darabjaira szedve!!!!
2010. júl. 11. 11:05
3/3 anonim válasza:
hát tény hogy nem kellett volna bekapcsolni! minél kissebb részekre szétszedni, meleg száraz helyre tenni és kiszárítani! tedd ezt! lehet hogy kapott egy kissebb "sokkot" a telefonod de ha még működik nincs minden veszve.Lehet hogy a belső nedvesség miatt még áthúz benne az áram olyan helyre ami megbolondítja -lelassítja a telót de ha szépen kiszárítod, és csak utána kapcsolod be lehet hogy működni fog.valamint ha kiszáradt és utána is lassú vagy "szarakodik"meg kell próbálni egy szoftverfrissítést mert van esély rá hogy megjavul.Én ezt tapasztalatból írom ugyan így jártam pár évvel ezelött mikor nem értettem az ilyen dolgokhoz nem 100% hogy működik de egy próbát megér! remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!