A telefonom beleesett a vízbe használható lesz még?
szárítottam hajszárítóval de a legkissebb fokon és hideg levegővel.... kapcsolgattam is de már megse mozdul....
Lg kp502 tipusú teló... mi lesz vele? :S
az alaplap megússza a proci az necces kijelzőcsere lesz a minimum
de az is lehet hogy isten megsegít ;)
szárítottam hajszárítóval de a legkissebb fokon és hideg levegővel.
Tökmindegy hogy hideg, vagy meleg, azzal csak szétfolyatod mégjobban a vizet benne. Reménykedj hogy menni fog még, mert ugyanis a legrosszabb módszert választottad a hajszárítóval. Kapcsolgatni meg tilos, miután beeázott, azzal is rontottál a helyzeteden. Beázik, szétszeded, berakod rizsbe kb 1 hétig, majd összerakod, és bekapcsolod.
Ha víz éri az első lépés kivenni az akkut belőle.
Az egész ezen múlik.
Mivel a víz vezeti az áramot, a rézzel elég jó kis elektrolítist csinál, a panelról elgalvanizálja a fóliát.
Aztán nem lesz ami vezesse az áramot.
Ha az akku ki van véve, egy hét alatt hajszárító nélkül is elég jól kiszárad.
közönöm a sok segítséget.
ma kapcsoltam be tegnap óta először és elég jól működik... mivel érintőképernyős a telóm ezért az érintőpad teljesen jól működik de a kijelzője az kicsit párás... a tárcsázó és az elutasító gombok elég neccesen működnek néha jó néha nem... a billentyűzár is vmikor működik vmikor nem...
miután kivettem a vízből egyből kivettem az akut szóval ezek szerint ezt jól csináltam...
akkor egy hétig ne is használjam??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!